Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

21

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ozempic αδυνάτισμα: Η απάντηση της ράπερ σε όσους τη θέλουν να παίρνει το φάρμακο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ozempic αδυνάτισμα: Η απάντηση της ράπερ σε όσους τη θέλουν να παίρνει το φάρμακο

Ozempic αδυνάτισμα: Η ράπερ απάντησε με ένα ηχητικό μήνυμα στις φήμες που τη θέλουν να παίρνει το φάρμακο για να χάσει βάρος

H Ice Spice απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να παίρνει Ozempic για να χάσει βάρος. Η ράπερ χρησιμοποίησε το Χ Spaces για να συνομιλήσει με τους θαυμαστές της, οι οποίοι μεταξύ άλλων, τη ρώτησαν για τη μεγάλη απώλεια κιλών. Τότε, εκείνη βρήκε την ευκαιρία της να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει Ozempic για να αδυνατίσει. «Πραγματικά, ήρθα εδώ για να σας πω κάτι στα γρήγορα. Εύχομαι να μην άκουγα ποτέ τη λέξη “Ozempic”. Τι σκα** είναι αυτό; Αλήθεια», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κατάφερε να χάσει τόσα κιλά, με φυσικό τρόπο, κάνοντας γυμναστική κι ακολουθώντας σωστή διατροφή. «Δηλαδή, εσείς τεμπέληδες δεν έχετε ακούσει ποτέ τη λέξη “γυμναστήριο”; Λέγεται “γυμναστήριο”, λέγεται “υγιεινή διατροφή”, λέγεται το “να είσαι σε περιοδεία”. Λοιπόν, τι διά***; Ίσως αν καθόμουν σπίτι όλη μέρα, να ήταν πιο εύκολο να μείνω μεγαλόσωμη», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις