Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

21

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ διαζύγιο: Η απόλυτη εκδίκηση
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ διαζύγιο: Η απόλυτη εκδίκηση

Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ στη δεύτερη επέτειο γάμου

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ μετά από μήνες φημών περί χωρισμού και μάλιστα μια σημαδιακή μέρα για το πρώην ζευγάρι. Η διάσημη τραγουδίστρια κατέθεσε και επίσημα την αίτηση την Τρίτη 20 Αυγούστου, που θα ήταν η δεύτερη επέτειος γάμου του ζευγαριού στη Τζόρτζια, όπως μετέδωσε πρώτο το TMZ. Η Λόπεζ κατέθεσε την αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες και ανέφερε την26η Απριλίου 2024 ως ημερομηνία χωρισμού. Μάλιστα, κατέθεσε η ίδια την αίτηση διαζυγίου χωρίς να χρησιμοποιήσει δικηγόρο και τεχνικά εκπροσωπείται μόνη της. Ωστόσο, μεγάλη αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως το ζευγάρι δεν είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο TMZ. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι χωρίς το προγαμιαίο συμβόλαιο, τα ατομικά κέρδη της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ από τα τελευταία δύο χρόνια – είτε πρόκειται για ταινίες είτε για μεγάλες εμπορικές συμφωνίες – αποτελούν κοινή περιουσία.

Η Τζένιφερ – η οποία φέρεται να έχει περιουσία που φτάνει τα 400 εκατομμύρια δολάρια – έχει βγάλει τέσσερις ταινίες από τότε που παντρεύτηκε τον Μπεν, συμπεριλαμβανομένου του ντοκιμαντέρ της «This Is Me» αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2023 λάνσαρε τη σειρά κοκτέιλ Delola και επρόκειτο επίσης να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία για το τελευταίο της άλμπουμ «This Is Me…» φέτος, αλλά ακυρώθηκε λίγες εβδομάδες πριν την έναρξή της, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. Από την άλλη, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μπεν Άφλεκ – ο οποίος φέρεται να έχει καθαρή αξία 150 εκατομμυρίων δολαρίων – έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινία, τις «Air» το 2023 και «Hypnotic» επίσης την ίδια χρονιά. Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ, η τραγουδίστρια δεν ζητά συζυγική υποστήριξη και επιπροσθέτως ζήτησε από τον δικαστή να την αρνηθεί και για τον Μπεν Άφλεκ.

«Περνούσαν περιόδους χωρίς να μιλάνε καθόλου»

Υποστηρίζεται πάντως ότι η αίτηση διαζυγίου της Τζένιφερ έρχεται εν μέσω της άλυτης διαμάχης τους για τα χρήματα. Σύμφωνα με γνώστες του TMZ, οι πρώην έχουν εμπλακεί σε τεταμένες συζητήσεις για διακανονισμό εδώ και μήνες. Κατά καιρούς μάλιστα, το πρώην, πλέον, ζευγάρι δεν μιλούσε καθόλου μεταξύ του. Το ζευγάρι έβγαλε προς πώληση μάλιστα την τεράστια έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο – ένα χρόνο μετά την αγορά του. Και λίγες ημέρες μετά τα 55α γενέθλια της Λόπεζ, ο Μπεν αγόρασε ένα νέο σπίτι, αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Μια πηγή δήλωσε πρόσφατα στο UsWeekly πως η απόφαση του ηθοποιού να αγοράσει δικό του σπίτι σηματοδότησε το «τέλος της σχέσης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις