Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

PLUS

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

23.08.2024 | 07:58

Κριός

Μαθαίνεις πολλά για τον κόσμο γύρω σου, αποφασισμένος να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να συγκεντρώσεις νέες εμπειρίες που σου ανοίγουν τα μάτια περισσότερο. Ωστόσο το να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν είναι σημαντικό πριν προχωρήσεις. Η αναθεώρηση παλιών ιδεών σήμερα, μπορεί να φέρει στο φως νέες μεθόδους. Μπορεί να βρεις νέους τρόπους για επίλυση προβλημάτων. Ωστόσο πρόσεξε για υπερβολές σε δημιουργικά και ρομαντικά θέματα. Πρέπει να αναθεωρήσεις και να κάνεις ένα βήμα πίσω σε αυτούς τους τομείς, ωστόσο δεν είναι τόσο επείγον όσο φαντάζεσαι.

Ταύρος

Οι πρακτικές αναζητήσεις ευδοκιμούν τώρα, αν και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να υπάρξει κάποια αναμονή ή καθυστέρηση για να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια. Ακόμα κι έτσι έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις βελτιώσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή σου, αλλά θα πρέπει να εργαστείς σκληρά και να είσαι υπομονετικός. Η επιθυμία για αναθεώρηση και ανανέωση είναι έντονη. Μπορείς επίσης να έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αλληλεπιδράσεις σήμερα. Ο ενθουσιασμός σου είναι έντονος και αυτό σε βοηθά να συνδεθείς και να απολαύσεις τη στιγμή.

Δίδυμοι

Μπορείς να σημειώσεις σήμερα πρόοδο ειδικά με σπουδές, υποχρεώσεις και επικοινωνίες. Ωστόσο να είσαι προσεκτικός όταν κάνεις επίσημες δηλώσεις ή δεσμεύσεις, καθώς αυτές μπορεί να έχουν πολλές συνέπειες, αλλά ταυτόχρονα είσαι και επιρρεπής σε λάθη. Είσαι αποφασισμένος να δουλέψεις πάνω σε συμπεριφορές που σε εμποδίζουν να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Το να μοιράζεσαι ιδέες με άλλους είναι καρποφόρο, αν και μπορεί να χρειαστεί επιπλέον προσοχή στο τρόπο που εκφράζεσαι.

 

Καρκίνος

Είσαι πιο ικανός να μιλήσεις για πρακτικά θέματα και να ανακαλύψεις πραγματικές λύσεις σε προβλήματα σήμερα. Το κλειδί είναι η προσέγγιση παλιών θεμάτων από μια νέα οπτική γωνία ή προοπτική. Οι συζητήσεις για χρήματα μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμες, ιδιαίτερα αν εξετάζεις ιδέες και προσπάθειες του παρελθόντος. Με τον ανάδρομο Ερμή σε γενικά καλή κατάσταση σήμερα συλλέγεις, επεξεργάζεσαι και αναθεωρείς πληροφορίες. Είσαι έτοιμος να αυτοσχεδιάσεις και οι ιδέες σου είναι ιδιαίτερα καινοτόμες.

Λέων

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου είσαι απασχολημένος σήμερα, και μια ενδοσκόπηση μπορεί να είναι ευεργετική. Πρόσεξε την υπερβολική σκέψη, αλλά μη χάνεις ευκαιρίες για να απολαύσεις ενδιαφέρουσες ιδέες και προοπτικές. Έχεις την τάση να απομακρύνεσαι από  τα συναισθήματα σου όταν παίρνεις μια απόφαση. Αλλά ενώ κάποια εσωτερική εστίαση είναι καλή τώρα, υπάρχει ένα πνεύμα εξωστρέφειας και φιλικής ενέργειας στον αέρα που εμπνέει θετική σκέψη. Οι στόχοι που περιλαμβάνουν τη δημιουργία και την κοινή χρήση ευνοούνται.

Παρθένος

Ο Ήλιος είναι τώρα στο ζώδιο σου και είσαι πιο εξωστρεφής και με αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, οι σημερινές ανάδρομες συνδέσεις του Ερμή, ενθαρρύνουν επίσης μια ματιά στον εσωτερικό κόσμο σου ή μια στροφή στο παρελθόν για ανάλυση. Μπορεί να αποχωριστείς ένα παλιό έργο ή ένα αγαπημένο σου αγαθό ή να εργαστείς για να το βελτιώσεις. Ένα ιδιωτικό θέμα ή ένα μυστικό μπορεί να αποκαλυφθεί ή μιλάς για ένα προσωπικό, ιδιωτικό ζήτημα εμπιστευόμενος κάποιον τρίτο. Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι παθιασμένες και ενεργητικές και μπορεί να είναι μια κουραστική μέρα για σκέψη και στοχασμό.

 

Ζυγός

Υπάρχει κάποια τάση να σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα σήμερα, ιδιαίτερα ότι σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις φιλίες σου. Προσπάθησε να μην το αφήσεις αυτό να σε παρασύρει. Ίσως χρειαστεί να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι πρέπει να είσαι διορατικός και ειλικρινής, καθώς αυτό μπορεί να επεκταθεί και στις συζητήσεις σου. Ωστόσο μπορεί να είσαι πολύ ενθουσιώδης για ένα σχέδιο, θέμα ή ιδέα. Πρόσεξε την ανυπομονησία και μην ξεπερνάς τα όρια σου τώρα.

Σκορπιός

Υπάρχει κάποια τάση να σκέφτεσαι υπερβολικά τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου σήμερα και πιθανόν να ανησυχείς για πράγματα που δεν είναι υπό τον έλεγχο σου. Για καλύτερα αποτελέσματα μην αφήσεις αυτό να υπερισχύσει στα  συναισθήματα σου ή να τα επισκιάσει. Στην πραγματικότητα, έχεις καλές ευκαιρίες να ενισχύσεις τους δεσμούς σου και να τα βρεις με το παρελθόν σου σήμερα ή τουλάχιστον μια νέα κατανόηση ενός παλιού ζητήματος, ειδικά αν αποφύγεις την υπερβολική σκέψη.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρχει κάποια τάση για νευρικότητα σήμερα. Προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολική σκέψη και στόχευσε να συνδεθείς με αυτό που θέλεις να κάνεις, ώστε να μπορέσεις να ακούσεις και την καρδιά σου. Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα με παρεξηγήσεις, η καλή σου διάθεση και η αισιοδοξία σου μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των στενών σχέσεων σου. Οι ιδέες που σου έρχονται διαισθητικά σήμερα μπορεί να είναι σημαντικές. Σκέψου τρόπους να επεκτείνεις την εμπειρία της ζωής σου πέρα από τη ρουτίνα σου. Μπορεί να είσαι πολύ ενθουσιασμένος με τις προοπτικές, τις νέες ιδέες και τις θεωρίες που διευρύνουν το μυαλό σου.

 

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις σε πυροδοτούν ψυχικά. Πρόσεξε την υπερβολική σκέψη σε σημείο που να αγνοήσεις αυτό που νιώθεις για ένα θέμα. Θα υπάρξουν καλύτερες στιγμές για δύσκολη και γρήγορη λήψη αποφάσεων. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να προσεγγίσεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά, ειδικά αν βελτιώσεις τον εαυτό σου. Με την εργασία ή τις καθημερινές σου ασχολίες, φαίνεται να φέρνεις πρόσθετη ενέργεια στην προσέγγιση ή τις μεθόδους σου. Η παραγωγικότητα αυξάνεται όταν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και αυτό σήμερα είναι ιδιαίτερα εμφανές!

Υδροχόος

Καλό είναι να αποφύγεις να λειτουργείς πολύ με τη λογική σήμερα όταν σχετίζεσαι με τους άλλους. Η τάση είναι να απομακρύνεσαι από τα συναισθήματα σου όταν συνδέεσαι ή επικοινωνείς, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κάποια σύγχυση ή ανάμεικτα συναισθήματα. Παρόλα αυτά, οι ισχυρότερες επιθυμίες και τα πάθη σου μπερδεύονται, ειδικά μέσα απ’ την επικοινωνία και τις συζητήσεις σου. Μπορεί να έχεις έμπνευση σε ότι αφορά μια ερωτική σχέση ή το δημιουργικό σου κόσμο. Έχεις ιδιαίτερα πειστικός και έχεις επιρροή στους γύρω σου, οπότε να είσαι προσεκτικός με αυτό.

Ιχθύες

Η τάση για υπερβολική σκέψη είναι μερικές φορές έντονη σήμερα. Μπορεί να στοχεύεις στο να χειριστείς τα προβλήματα πριν αυτά εκδηλωθούν, αλλά κάνε και ένα διάλειμμα αν αυτό είναι εφικτό. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τα σωστές επιλογές ή να πάρεις αποφάσεις χωρίς να έχεις όλες στις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Ωστόσο υπάρχει καλή ενέργεια για δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι και την ψυχικό ευεξία. Μπορεί να έχεις βαθιά κίνητρα για να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να είσαι αποτελεσματικός και χρήσιμος στις επικοινωνίες σου.

Exit mobile version