Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

23

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μωραΐτης σε Πολάκη: «Μπράβο Παύλο, βούτυρο στο ψωμί των 87»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μωραΐτης σε Πολάκη: «Μπράβο Παύλο, βούτυρο στο ψωμί των 87»

Πολάκης: «Έχεις αλλάξει 10 φορές άποψη από πέρυσι»

Την αντιπαλότητά τους ανανέωσαν το βράδυ της Πέμπτης μέσω Facebook, ο Παύλος Πολάκης με τον στιχουργό και συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη Νίκο Μωραΐτη, με αφορμή το ζήτημα ηγεσίας που έθεσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ο οποίος ξεκαθάριζε πως σε συνέχεια των όσων ελέχθησαν στην Πολιτική Γραμματεία, ο ίδιος θα κάνει ό,τι είπε σημειώνοντας, πως «δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

Σχολιάζοντας την ανάρτηση, ο Νίκος Μωραΐτης του έγραψε «μπράβο, Παύλο! Βούτυρο στο ψωμί των 87. Έγινες ο μέγας χορηγός τους. Συγχαρητήρια!», αναφερόμενος στην αποχώρηση των εκπροσώπων των «87» από την ψηφοφορία στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και στο κείμενο που δημοσίευσαν στο οποίο εξαπέλυαν επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.

 

Ο βουλευτής Χανίων, έσπευσε να του απαντήσει επίσης με ειρωνεία «Νικο ξαναφανηκες;; Πως αυτο; Ξεαπογοητευτηκες άλλη μια φορα;; Ελα σε παρακαλω πλεον!». Στο σημείο εκείνο, ο σχολιασμός μετατράπηκε σε κανονικό διάλογο με τον στιχουργό να απευθύνεται στον Παύλο Πολάκη και να του λέει πως δεν τον φοβάται. Ο βουλευτής Χανίων από την άλλη έσπευσε να του απαντήσει «σιγά μην σε απείλησα κιόλας» κατηγορώντας τον επίσης πως έχει «αλλάξει 10 φορές άποψη σε έναν χρόνο».

 

 

Ο Νίκος Μωραΐτης απάντησε: «Εσείς θέλετε χειροκροτητές που να συμφωνούν σε όλα μαζί σας» έγραψε ο στιχουργός, συμπληρώνοντας πως «η Αριστερά είναι ο αδικημένος» και καταλήγοντας πως «τώρα εσύ αδικείς τον Κασσελάκη, πολλαπλάσια και ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ». Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί σφοδρή επίθεση σε βάρος του Παύλου Πολάκη, του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των «87» από τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, με ανάρτησή του στο «Χ».

Η ανάρτηση

Ο «αψύς» θέτει θέμα ηγεσίας! Έκανε τη διαγραφή προσωπική «βεντέτα». Κι έχεις και τις 87 μαριονέτες του Μακιαβέλι Τσίπρα να περιμένουν το rebranding για να φύγουν. Και τον Κασσελάκη να μην ακούει εδώ και εβδομάδες τον κόσμο που φωνάζει «διώξε Λινού, φέρε πίσω Πολάκη». Κι όλα αυτά την ώρα που ο κόσμος γιουχάρει Μητσοτάκη.

Τόσο λίγοι.

Τόσο μοιραίοι.

Τόσο ανάξιοι της εμπιστοσύνης Αριστερών ανθρώπων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις