Τίτλοι τέλους για τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη

LIFESTYLE

Τίτλοι τέλους για τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε πολιτισμένα και σε ήρεμους τόνους

24.08.2024 | 16:36

Single είναι πλέον η Δανάη Παππά, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης με τον Λάμπρο Λάζαρη, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει σήμερα η Espresso. Μάλιστα, η ηθοποιός φέρεται να έχει χωρίσει από τα τέλη Μαΐου, αλλά κατάφερε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η απουσία του επιχειρηματία από το πρόσφατο birthday party της ηθοποιού, δημιούργησε ερωτηματικά στους διαδικτυακούς φίλους τους. Κι αυτό διότι οι δυο τους ήταν πολύ ενεργοί στα social media κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ποστάροντας συχνά κοινές φωτογραφίες και ανταλλάσσοντας τρυφερά λόγια.

 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε πολιτισμένα και σε ήρεμους τόνους, δίχως υστερίες και καβγάδες. Άλλωστε, πρόκειται για δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ και, παρά το γεγονός ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, η επιθυμία του ενός για τον άλλον είναι να είναι καλά και να ευτυχήσει.

 

Ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media και έχουν κρατήσει στους λογαριασμούς τους τις κοινές φωτογραφίες τους.

 

Exit mobile version