Σοβαρό τροχαίο στην Καστοριά – Σώο και αβλαβές βρέφος χάρη στο ειδικό παιδικό κάθισμα

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Καστοριά – Σώο και αβλαβές βρέφος χάρη στο ειδικό παιδικό κάθισμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη διασταύρωση Δισπηλιού - Αμπελοκήπων

25.08.2024 | 08:48

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή δύο αυτοκινήτων και τον τραυματισμό πολλών επιβατών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου, γύρω στις 9:00 μ.μ., στη διασταύρωση Δισπηλιού – Αμπελοκήπων, στην Καστοριά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το ατύχημα συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν δύο επιβατικά οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς στους επιβαίνοντες.

Συγκεκριμένα, στο γκρι αυτοκίνητο επέβαιναν ο οδηγός, η συνοδηγός και ένα βρέφος στο ειδικό παιδικό κάθισμα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο ενήλικες, ενώ το βρέφος δεν φαίνεται να υπέστη τραυματισμούς. Στο μαύρο αυτοκίνητο βρίσκονταν δύο άτομα, και οι δύο τραυματίστηκαν, με τον έναν από αυτούς να φέρει σοβαρά τραύματα. Για τον απεγκλωβισμό των επιβατών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, και στη συνέχεια οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για τις πρώτες βοήθειες.

 

Στο σημείο του ατυχήματος έφτασε άμεσα ισχυρή δύναμη της Τροχαίας Καστοριάς και αστυνομικοί του τμήματος Άργους Ορεστικού για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος.

Exit mobile version