Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

26

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γάμος Πύργος: Σπρωξίδια, ουρλιαχτά, η νύφη λιποθύμησε
ΕΛΛΑΔΑ

Γάμος Πύργος: Σπρωξίδια, ουρλιαχτά, η νύφη λιποθύμησε

Ο γαμπρός γύρισε προς το μέρος της νύφης χτυπώντας την στο πρόσωπο όταν εκείνη τον πάτησε

Αυτός ο γάμος που έγινε στον Πύργο, γαμοβάπτιση πιο συγκεκριμένα, θα μείνει αξέχαστος και στους νεόνυμφους και στους καλεσμένους και σε πολύ άλλο κόσμο. Ο τόπος που διαδραματίστηκε το μάλλον ανήκουστο σκηνικό η Πελοπόννησος και πιο συγκεκριμένα ο Πύργος Ηλείας, που έγινε Τέξας με τα σόγια να έρχονται στα χέρια. Όλα φέρονται να ξεκίνησαν όταν η νύφη επιχείρησε να τηρήσει το έθιμο και πάτησε το πόδι του γαμπρού ο γαμπρός φαίνεται πως δεν καλοείδε την κίνηση της και την χτύπησε στο πρόσωπο.

«Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και βέβαια εκείνη την ώρα ο ιερέας αρχίζει το Ευαγγέλιο, είναι η τελευταία του Αποστόλου και αμέσως αρχίζει η ανάγνωση του Ευαγγελίου. Εγώ στέκομαι μπροστά στο τραπέζι και πάω να πάρω το Ευαγγέλιο στα χέρια μου και αμέσως ταυτοχρόνως πετάει τα στέφανα ο γαμπρός και δίνει ένα χαστούκι στην νύφη», περιγράφει ο ιερέας.

Η συνέχεια;

Οι συγγενείς της νύφης, επιτέθηκαν στον γαμπρό και το μυστήριο διακόπηκε. Ο κόσμος, όπως λένε καλεσμένοι, έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας. «Σπρωξίδια, προπηλακισμοί από τους συγγενείς του γαμπρού, από τους συγγενείς της νύφης. Ο γαμπρός βέβαια είχε βγει έξω, η νύφη λιποθύμησε», αναφέρει ο ιερέας.

Λιποθύμησε η νύφη!

Όσο για την νύφη, αυτή αρχικά λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη. Παρά τα όσα διαδραματίστηκαν πάντως, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά.. κεκλεισμένων, ωστόσο, των θυρών. Ο Νίκος Παναγόπουλος, καλεσμένος στον γάμο και δικηγόρος, μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι «ο γαμπρός κατάλαβε το λάθος του και έδωσε εξηγήσεις. Ήρθε η αστυνομία για όσα ακολούθησαν με τις δύο οικογένειες».

Τι λέει η νύφη

«Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά»…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις