Γάμος Πύργος: Σπρωξίδια, ουρλιαχτά, η νύφη λιποθύμησε

ΕΛΛΑΔΑ

Γάμος Πύργος: Σπρωξίδια, ουρλιαχτά, η νύφη λιποθύμησε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο γαμπρός γύρισε προς το μέρος της νύφης χτυπώντας την στο πρόσωπο όταν εκείνη τον πάτησε

26.08.2024 | 19:01

Αυτός ο γάμος που έγινε στον Πύργο, γαμοβάπτιση πιο συγκεκριμένα, θα μείνει αξέχαστος και στους νεόνυμφους και στους καλεσμένους και σε πολύ άλλο κόσμο. Ο τόπος που διαδραματίστηκε το μάλλον ανήκουστο σκηνικό η Πελοπόννησος και πιο συγκεκριμένα ο Πύργος Ηλείας, που έγινε Τέξας με τα σόγια να έρχονται στα χέρια. Όλα φέρονται να ξεκίνησαν όταν η νύφη επιχείρησε να τηρήσει το έθιμο και πάτησε το πόδι του γαμπρού ο γαμπρός φαίνεται πως δεν καλοείδε την κίνηση της και την χτύπησε στο πρόσωπο.

«Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και βέβαια εκείνη την ώρα ο ιερέας αρχίζει το Ευαγγέλιο, είναι η τελευταία του Αποστόλου και αμέσως αρχίζει η ανάγνωση του Ευαγγελίου. Εγώ στέκομαι μπροστά στο τραπέζι και πάω να πάρω το Ευαγγέλιο στα χέρια μου και αμέσως ταυτοχρόνως πετάει τα στέφανα ο γαμπρός και δίνει ένα χαστούκι στην νύφη», περιγράφει ο ιερέας.

Η συνέχεια;

Οι συγγενείς της νύφης, επιτέθηκαν στον γαμπρό και το μυστήριο διακόπηκε. Ο κόσμος, όπως λένε καλεσμένοι, έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας. «Σπρωξίδια, προπηλακισμοί από τους συγγενείς του γαμπρού, από τους συγγενείς της νύφης. Ο γαμπρός βέβαια είχε βγει έξω, η νύφη λιποθύμησε», αναφέρει ο ιερέας.

Λιποθύμησε η νύφη!

Όσο για την νύφη, αυτή αρχικά λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη. Παρά τα όσα διαδραματίστηκαν πάντως, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά.. κεκλεισμένων, ωστόσο, των θυρών. Ο Νίκος Παναγόπουλος, καλεσμένος στον γάμο και δικηγόρος, μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι «ο γαμπρός κατάλαβε το λάθος του και έδωσε εξηγήσεις. Ήρθε η αστυνομία για όσα ακολούθησαν με τις δύο οικογένειες».

Τι λέει η νύφη

«Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά»…

 

Ετικέτες
Exit mobile version