Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

26

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούγιας – Λούνα Παρκ Χαλκιδική: Η ανακοίνωση του ποινικολόγου
Κούγιας - Λούνα Παρκ Χαλκιδική: Η ανακοίνωση του ποινικολόγου

Κούγιας – Λούνα Παρκ Χαλκιδική: Η ανακοίνωση του ποινικολόγου

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου

Την υπεράσπιση του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος στη Χαλκιδική, στις 19 Αυγούστου, αναλαμβάνει ο γνωστός δικηγόρος και ποινικόλογος Αλέξης Κούγιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια: «Τον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου, κ. Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες αυτού, επέλεξε ο ιδιοκτήτης του επίδικου Λούνα Παρκ, Κ.Ε., όπως αναλάβει, μαζί με τους δικηγόρους Θεσσαλονίκης, Ευρυσθένη Κοσκινά και Κωνσταντίνο Γραμματικό, για να βοηθήσει τις δικαστικές αρχές, ώστε να αποδοθεί πραγματική Δικαιοσύνη και να σταματήσει αυτή η κατακρεούργηση του τεκμηρίου αθωότητος του κ. Κ.Ε. από όλους όσους καθημερινά, εντελώς μεροληπτικά, παρουσιάζουν στα ΜΜΕ το τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή του, ο αείμνηστος 19χρονος Γ.Κ.

Ο κ. κατηγορούμενος, ο οποίος είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, ανά πάσα στιγμή, είναι ηλικίας 58 ετών, έχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε ανάμειξη στην παράνομη πράξη και ασκούσε μέχρι την ημέρα του ατυχήματος, με εντελώς νόμιμο τρόπο, το επάγγελμά του επί 36 συνεχή χρόνια.
Στη συγκεκριμένη κωμόπολη της Χαλκιδικής, το συγκεκριμένο Λούνα Παρκ έχει ψυχαγωγήσει χιλιάδες ανήλικα παιδιά και χιλιάδες ενήλικους χρήστες των παιχνιδιών, επί 18 συνεχή έτη».

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Το περιστατικό στο λούνα παρκ προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Eφετών. Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ο πατέρα του 19χρονου, μετέβη στον εισαγγελέα Χαλκιδικής, με επίσημα έγγραφα που όπως υποστήριζε, αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα του παιχνιδιού, αλλά και τη συνεργασία μεταξύ του δήμου Κασσάνδρας με τον 58χρονο επιχειρηματία του λούνα παρκ. Είχε εκφράσει παράλληλα την πεποίθηση, ότι η εισαγγελέας θα πειστεί ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διώξεις, καθώς ο εν ζωή γιος του είναι ο μόνος που ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί. «Σήμερα πιστεύουμε ότι θα πείσουμε τον εισαγγελέα ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διώξεις. Το παλληκάρι μου ακολουθεί. Είναι ο μόνος που ξέρει πραγματικά τι έχει γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά έχοντας στο πλευρό το γιο του, που ήταν μπροστά στο ατύχημα του αδερφού του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις