Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

26

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΤΕΛ Κηφισού πυροβολισμοί: Συμπλοκή με τραυματία
ΕΛΛΑΔΑ

ΚΤΕΛ Κηφισού πυροβολισμοί: Συμπλοκή με τραυματία

ΚΤΕΛ Κηφισού πυροβολισμοί: Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ - Ο καβγάς ξέσπασε για άγνωστο λόγο ενώ ο άνδρας που πυροβόλησε έριξε στον αέρα

Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς στην πιάτσα των ταξί στα ΚΤΕΛ Κηφισού σημειώθηκε περίπου στις 4.οο το απόγευμα προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και μαρτυρίες αφορμή για το επεισόδιο ήταν ποιος οδηγός ταξί θα έπαιρνε μια πελάτισσα που ήθελε να πάει στο αεροδρόμιο.

Όπως δήλωσε στο MEGA ένας αυτόπτης μάρτυρας «μια γυναίκα, μια κυρία πήγε να πάρει ταξί. Πήγε στο πρώτο που ήταν στην πιάτσα. Μάλλον του είπε αεροδρόμιο και αμέσως εμφανίστηκαν δύο τσιγγάνοι, ο ένας άνοιξε το πορτ μπαγκάζ για να βγάλει τα πράγματα έξω από το ταξί που προπορευόταν και ο άλλος απομάκρυνε τον οδηγό από το αυτοκίνητό του και του έριξε δυο σφαλιάρες, δυο μπουνιές. Ήταν κι άλλοι πέντε – έξι Ρομά οι οποίοι απασχολούσαν και φώναζαν στον οδηγό».

Πανικοβλήθηκε ο κόσμος, δημιουργήθηκε ένα πανδαιμόνιο

«Ο Ρομά που έβγαλε τα πράγματά της έξω τα πήγε σε ένα άλλο ταξί. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και την ίδια ώρα άρχισαν να τσακώνονται οι Ρομά μεταξύ τους ποιος θα πάρει τη γυναίκα. Στη διάρκεια του τσακωμού, ξαφνικά σηκώνεται ένα χέρι και πυροβόλησε. Στον αέρα».

Σύμφωνα με την μαρτυρία «προφανώς ήταν όλοι οδηγοί, γιατί έγινε στη νησίδα που είναι η πιάτσα. Το χέρι το είδα καθαρά, σηκώθηκε προς τον αέρα, προς τα ψηλά και πυροβόλησε. Πανικοβλήθηκε ο κόσμος, δημιουργήθηκε ένα πανδαιμόνιο. Επικρατούσε ένα πράγμα… πώς πιάνει φωτιά και φεύγουν όλοι; Έτσι. Και φωνές. Έφευγαν όλοι». Όπως είπε ο μάρτυρας κατά τη διάρκεια του επεισοδίου στο σημείο δεν υπήρχε αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις