Κλέλια Ανδριολάτου Instagram: “Βροχή” τα ποστ, “βροχή” τα αποθεωτικά σχόλια

LIFESTYLE

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram: “Βροχή” τα ποστ, “βροχή” τα αποθεωτικά σχόλια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram: Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η ηθοποιός έγραψε: «Εκεί ❤️».

26.08.2024 | 13:15

Συνεχίζει να «βομβαρδίζει» το Instagram με φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές η Kλέλια Ανδριολάτου.

Η ηθοποιός του Maestro, το τελευταίο διάστημα ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές της, οι οποίες συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, στη νέα ανάρτηση ποζάρει φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι, πάνω στα βράχια, με φόντο τα καταγάλανα νερά.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η ηθοποιός έγραψε: «Εκεί ❤️».

Το ζεϊμπέκικο της Κλέλιας Ανδριολάτου στα γενέθλια της Βάσιας Κωσταρά

Γενέθλια είχε η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας Βάσια Κωσταρά, η οποία έκλεισε τα 38 και γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα με ένα πάρτι. Από το πλευρό της δεν έλειψαν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η καλή της φίλη, Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία χόρεψε ζεϊμπέκικο, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα. H γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Maestro, όπως αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο που ανήρτησε η Βάσια Κωσταρά, έδειχνε να το διασκεδάζει.

«Η μέρα πέρασε, αλλά έγραψε. Μία λέξη. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ για την οικογένεια. Ευχαριστώ για τους φίλους. Ευχαριστώ για τα χαμόγελα. Ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια. 38 πλέον, ευγνώμων και γεμάτη και αισιόδοξη ανταποδίδω όλα τα όμορφα λόγια και όλες τις όμορφες σκέψεις, με την ευχή οι ζωές όλων μας να είναι γεμάτες από στιγμές, που το κινητό μένει στην τσάντα και οι αναμνήσεις στην καρδιά. Η χθεσινή βραδιά είχε πολλές! Τόσες πολλές που κάποιες βρήκαν τον δρόμο τους μέχρι εδώ», έγραψε στην ανάρτησή της η Βάσια Κωσταρά, ενώ βίντεο και φωτογραφίες από τη βραδιά δημοσιεύτηκαν στα social media.

Βίντεο από Iefimerida
Exit mobile version