Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

26

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πατούλης δίδυμα: Έγκυος η σύντροφος του πρώην περιφερειάρχη
LIFESTYLE

Πατούλης δίδυμα: Έγκυος η σύντροφος του πρώην περιφερειάρχη

Πατούλης δίδυμα: Χαρμόσυνα νέα για τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής

Ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας καθώς η σύντροφός του, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περιμένει δίδυμα, όπως αναφέρει αποκλειστικά το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time. Ο Γιώργος Πατούλης μετά τον χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έχει γίνει γνωστή η σχέση του με πρώην συνεργάτιδά του στην Περιφέρεια Αττικής. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, συζεί τον τελευταίο καιρό στη Γλυφάδα.

Οι δυο τους αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, γι’ αυτό και δεν έχουν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες τους, εκτός από το διάστημα κατά το οποίο συνεργάζονταν στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς η ίδια έχει εργαστεί στη γραμματεία της Περιφέρειας, όσο ο Γιώργος Πατούλης ήταν περιφερειάρχης. Η νεαρή -περίπου τριάντα χρόνια νεότερη- σύντροφος του πρώην περιφερειάρχη έχει εργαστεί ως φωτομοντέλο, ενώ ασχολείται με τα κοινά, αλλά και τις επιχειρήσεις.

Μάλιστα στην εφημερίδα OnTime που φιλοξενείται το σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει και μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με φουσκωμένη κοιλιά. Να σημειωθεί βέβαια, πως σε επικοινωνία που είχε η Σάσα Σταμάτη με τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής, ο ίδιος αρνήθηκε να μιλήσει, λέγοντας σχεδόν μονολεκτικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κλείνοντας βιαστικά το τηλέφωνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις