Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

26

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πατούλης παιδί: «Δεν περιμένουμε δίδυμα»
LIFESTYLE

Πατούλης παιδί: «Δεν περιμένουμε δίδυμα»

Πατούλης παιδί: Η πρώτη αντίδραση - Τι είπε η πρώην σύζυγος

Ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ON TIME που υπογράφει η Σάσα Σταμάτη. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής περιμένει παιδί από την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του. Τo TLIFE ήρθε σε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο του Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη, εξασφαλίζοντας την πρώτη αντίδρασή της στη χαρμόσυνη είδηση. «Την είδα την είδηση από το πρωί. Τις είχα ακούσει τις φήμες ότι θα γίνει ξανά πατέρας. Θεωρώ ότι αληθεύει, όμως διάβασα ότι ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη στη δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη. Σε ερώτηση για το αν το έχει πει ο Γιώργος Πατούλης στον 19χρονο γιο του ότι περιμένει παιδί, η Μαρίνα Σταυράκη αποκάλυψε στο TLIFE: «Στο παιδί το έχει πει, ναι. Το έχει επιβεβαιώσει και ο γιος μου, μού το είπε».

«Με τον Γιώργο είχαμε αυτή τη σχέση που είχαμε για 35 χρόνια. Μετά το διαζύγιο που δεν ήταν πάρα πολύ εύκολο, αποστασιοποιήθηκα κι εγώ και εκείνος, δεν έχουμε επαφή. Το μόνο κοινό που μας δένει είναι ο γιος μας. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φροντίσει τον γιο μας και να φανεί αντάξιος πατέρας. Τώρα, αν αποφάσισε να κάνει καινούργια οικογένεια, δικαίωμά του είναι. Εμένα με ενδιαφέρει ο γιος μου» σημείωσε στη συνέχεια η Μαρίνα Σταυράκη. Λίγο αργότερα, η Μαρίνα Σταυράκη επεσήμανε: «Εμένα αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι – αν αληθεύει- ότι το αρνήθηκε, είπε ότι δεν ισχύει. Θεωρώ ότι ένας ώριμος άνθρωπος που κάνει μία συνειδητή επιλογή και προχωρά τη ζωή του, κι αυτό είναι σεβαστό, στηρίζει αυτή την επιλογή και δεν την κρύβει. Αυτό εμένα μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά».

Η Μαρίνα Σταυράκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μύκονο, με την κάμερα του Mykonos Live Tv να την απαθανατίζει κατά τη διάρκεια βόλτας της στα Ματογιάννια. Φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα, ευδιάθετη και χαμογελαστή απόλαυσε τον περίπατό της…

Γιώργος Πατούλης: «Δεν περιμένουμε δίδυμα»

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του αργότερα το newsit.gr, ο Γιώργος Πατούλης επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός, όμως – όπως διευκρίνισε – η σύντροφός του δε βρίσκεται στο τέλος της κύησής της. «Δεν είναι ετοιμόγεννη», ανέφερε ο τέως περιφερειάρχης.  Αν και αρχικά έγινε γνωστό ότι ο πελαργός θα χτυπήσει… εις διπλούν την πόρτα του ζευγαριού, μιλώντας στο newsit.gr, ο Γιώργος Πατούλης διευκρίνισε ότι δεν περιμένουν δίδυμα.

Ποια είναι η κατά 30 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του Γιώργου Πατούλη, Νάνσυ Κοίλου

Η Νάνσυ Κοίλου εργάστηκε για καιρό ως γραμματέας στο γραφείο της περιφέρειας Αττικής. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που συνόδευσε τον 63χρονο πολιτικό σε διάφορες υποχρεώσεις του. Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί μαζί στο Μέγαρο Μουσικής το 2022, στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή. Τότε δεν είχε αντιληφθεί κανείς ότι ήταν ζευγάρι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη θητεία του Γιώργου Πατούλη στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής, όπου η Νάνσυ Κοιλού ήταν στενή του συνεργάτιδα. Ο τέως περιφερειάρχης και η κατά περίπου 30 χρόνια νεότερή του σύντροφός του, συζούν στη Γλυφάδα το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις