Τουτουντζής γάμος: “Η αγάπη τα νικάει όλα τελικά”

LIFESTYLE

Τουτουντζής γάμος: “Η αγάπη τα νικάει όλα τελικά”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο γνωστός make-up artist παντρεύτηκε τον σύντροφό του στα Μάταλα της Κρήτης - Κουμπάρα ήταν η Ελένη Φουρέιρα

26.08.2024 | 13:32

Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Νάσο, το Σάββατο, 24 Αυγούστου, έπειτα από 18 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην παραλία Κομμό στα Μάταλα της Κρήτης, σε μια τελετή πάνω στην άμμο. Κουμπάρα τους ήταν η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει βαφτίσει επίσης, ένα από τα παιδιά του ζευγαριού. Φυσικά, από το πλευρό τους δεν έλειψαν τα παιδιά τους, που μοιράστηκαν μαζί τους την ευτυχία τους. Ο γνωστός make-up artist μοιράστηκε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Ιnstagram, από την προετοιμασία του ζευγαριού, μέχρι την έλευση του ίδιου στην παραλία έχοντας στο πλευρό την κόρη του, όσο ο σύντροφός του τον περίμενε με τον γιο τους.

Επίσης, στο κλιπ η Ελένη Φουρέιρα ακούγεται συγκινημένη να λέει: «Η αγάπη τα νικάει όλα τελικά. Η αγάπη δεν έχει όρια, νόμους. Αυτή η ημέρα είναι σημαντική για την αλλαγή, δεν είναι σημαντική για εμάς ούτε για εσάς. Γιατί αυτό υπήρχε και θα υπάρχει ό,τι και αν γίνει στον κόσμο». Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Παντελής Τουτουντζής έγραψε: «Μόλις παντρεύτηκα. Την άνοιξη αν δεν τη βρεις την φτιάχνεις… Ελύτης».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό ΟΚ! πριν λίγο καιρό, ο Παντελής Τουτουντζής είχε εξηγήσει τον λόγο που διάλεξαν αυτό το μέρος για τον γάμο τους.

«Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα», είχε πει.

Το ζευγάρι, που είναι εδώ και 18 χρόνια μαζί, έχει δύο παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα.

Exit mobile version