Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

26

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης μισθός: «Ετσι για να ικανοποιηθούν και κάποιοι μες στον ΣΥΡΙΖΑ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης μισθός: «Ετσι για να ικανοποιηθούν και κάποιοι μες στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πολάκης μισθός: Υποστηρίζει πως η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο «υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας απέναντι σε αυτό που φοβάστε»

Το έγγραφο με την περικοπή στον μισθό του, που υπογράφει ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, δημοσίευσε στα social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης. Ο πρόεδρος της Βουλής προχώρησε «στην περικοπή της βουλευτικής μου αποζημίωσης. Θα μείνει στην ιστορία του Κοινοβουλίου ως ΜΝΗΜΕΙΟ ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας απέναντι σε αυτό που φοβάστε», συμπληρώνοντας πως «κάποιοι μες στον ΣΥΡΙΖΑ νόμιζαν θα ξεμπέρδευαν μαζί μου αλλά δεν…».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ενω ολο το σκηνικο και του υποτιθεμενου «μπουλινγκ σε αρρωστη γυναικα» και του ψευτικου χρονοκαθυστερημενου κλαματος ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως ηταν αφενος ανυπαρκτο και αφετερου στημενο ο Προεδρος της Βουλης προχωρησε στην περικοπη της βουλευτικης μου αποζημιωσης!

Ετσι ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ δημοσιοποιω το εγγραφο της περικοπης για να μεινει και στην ιστορια του Κοινοβουλιου ως ΜΝΗΜΕΙΟ ψευδεπιγραφου και υποκριτικου καθωσπρεπισμου και εκδικητικοτητας απεναντι σε αυτο που φοβαστε!!

Ετσι για να «ικανοποιηθουν» και καποιοι μες στο Συριζα που νομιζαν πως θα ξεμπερδευαν μαζι μου αλλα δεν..
Κυριε Τασουλα προεδρε της Βουλης ,αυτην την εξοικονομηση που θα κάνεις θα σου προτεινα να τη δωσεις στο Δημο Σφακιων για την ενισχυση του Δημοτικου Φροντιστηριου στα παιδι της περιοχης .

Υγ .Εγω είχα, εχω και θα εχω δουλειά .

Απο την πολιτικη δεν ζω ,14 χρονια ΠΡΟΣΦΕΡΩ..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις