Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

26

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Oasis επανένωση: Φουντώνουν οι φήμες
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Oasis επανένωση: Φουντώνουν οι φήμες

Oasis επανένωση: Η ανάρτηση του Λίαμ Γκάλαχερ

«Φουντώνουν» ξανά οι φήμες που θέλουν το θρυλικό συγκρότημα Oasis να επανενώνεται. Οι Sunday Times ανέφεραν ότι τα αδέλφια Γκάλαχερ -τα οποία βρίσκονται σε διαμάχη τα τελευταία 15 χρόνια- θα επανενωθούν το επόμενο καλοκαίρι για μια εμφάνιση στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου και για συναυλίες στο Heaton Park στη γενέτειρά τους, το Μάντσεστερ. Το δημοσίευμα επικαλείται ως πηγές «ειδικούς της βιομηχανίας» και υποστηρίζει ότι η ανακοίνωση θα μπορούσε να φτάσει ήδη από την Τρίτη (27 Αυγούστου).

Καθώς οι φήμες άρχισαν να εξαπλώνονται στο διαδίκτυο, ο Λίαμ Γκάλαχερ απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών στο X (πρώην Twitter) με ατάκες όπως «αυτά είναι νέα για μένα» και «δεν ξέρω τίποτα». Αργότερα μέσα στην ημέρα, ο μουσικός ανέβασε τους τόνους απαντώντας σε έναν θαυμαστή που έγραψε ότι ήταν «φοβισμένος» από την πιθανή ανακοίνωση επανένωσης. «Εσύ φοβάσαι πώς νομίζεις ότι αισθάνομαι», απάντησε ο Γκάλαχερ. Όταν ένας άλλος χρήστης του Χ αποκάλεσε το Heaton Park του Μάντσεστερ «έναν απαίσιο χώρο», ο Λίαμ έγραψε: «Τα λέμε στην μπροστινή σειρά, μεγάλε φαν».

Ο Λίαμ το πρωί της Κυριακής απάντησε σε έναν θαυμαστή στο X που ρώτησε πότε θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες της περιοδείας των Oasis. «Την επόμενη Παρασκευή», είπε. Και όταν ρωτήθηκε για τα σχέδιά του για το 2025, ο καλλιτέχνης απάντησε: «Παγκόσμια κυριαρχία». Σε μια άλλη ανάρτηση, έγραψε αόριστα: «Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η λέξη ΠΡΩΗΝ». Εν τω μεταξύ, ο μεγαλύτερος αδελφός του Λίαμ, Νόελ Γκάλαχερ, δεν έχει απαντήσει δημόσια στις φήμες για μια πιθανή επανένωση των Oasis.

Οι Oasis – στην τελική σύνθεση των οποίων συμμετείχαν ο Liam, ο Noel, ο κιθαρίστας Gem Archer και ο μπασίστας Andy Bell – διαλύθηκαν επίσημα το 2009 μετά από καβγά των αδελφών πριν από μια εμφάνιση στη Γαλλία. Ο Noel είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ήταν πρόθυμος να επιστρέψει στο συγκρότημα έναντι 100 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών (135 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ), στο οποίο ο Liam απάντησε ότι θα επανένωνε το συγκρότημα δωρεάν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις