Γάμος ξύλο: Η νύφη είχε μηνύσει τον γαμπρό το 2020 για σωματική βλάβη

ΕΛΛΑΔΑ

Γάμος ξύλο: Η νύφη είχε μηνύσει τον γαμπρό το 2020 για σωματική βλάβη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ξεσπά η μητέρα της νύφης - Μαζί με τον νυν σύζυγό της είχε μηνύσει και τον αδελφό του για εξύβριση και απειλή

27.08.2024 | 20:48

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου μετά το περιστατικό που σημειώθηκε σε γάμο της περιοχής. Μετά το περιστατικό, κατά το οποίο ο γαμπρός φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της νύφης, επειδή εκείνη τον πάτησε τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», η νύφη προέβη σε δηλώσεις χθες θέλοντας να ρίξει τους τόνους, λέγοντας ότι ο γαμπρός δεν τη χαστούκισε, αλλά ότι την έσπρωξε.

”Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο”

«Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά» είπε η ίδια στο patrisnews. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mega ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να έχει βίαιο παρελθόν. Μάλιστα, το 2020 η γυναίκα είχε μηνύσει τον σύζυγό της και τον αδερφό του για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη. Είχε οριστεί μάλιστα δικάσιμος αλλά έπαιρνε αναβολές. Τελικά η μήνυση αποσύρθηκε.

Ξεσπά η μητέρα της νύφης

Παράλληλα, για όσα έγιναν στον γάμο μίλησε η μητέρα της νύφης στο Mega: «Τον πάτησε στον γάμο και γύρισε και της έδωσε μια σφαλιάρα, έπεσε κάτω αυτή ξερή, λιπόθυμη και αυτός πήγε να φύγει. Ο πατέρας του η μάνα του ήταν αμέτοχοι όλοι. Καλούμε την αστυνομία, έρχεται η αστυνομία ‘δεν μπορώ να επέμβω’, αν τη σκότωνε, δεν θα μπορούσε να επέμβει η αστυνομία;» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Ήμουν μέσα, απέναντί του που τη χαστούκισε και με κοίταγε κιόλας. Μπήκε να συνεχίσει τον γάμο, της λέω: “θα κάνεις αυτό το πράγμα;” και μου λέει: “ναι” και μπήκε μόνη της, με κλειστές τις πόρτες και ήρθε η αστυνομία και μου λένε είναι ενήλικη αφήστε τη».

«Να μου τη φέρουνε πεθαμένη θα τους διαλύσω» ξεσπά. Όπως είπε ο γαμπρός «ούτε γραβάτα δε φόραγε, ήταν έτοιμος για ξύλο. Δεν ήθελε να κάνει τον γάμο την παραμονή το βράδυ. Γιατί εγώ είμαι παντρεμένη δεύτερη φορά, έχω δεύτερο άντρα, να μην παρουσιαστεί ο άντρας μου πουθενά στη φωτογραφία, γιατί του χρόνου λένε μπορεί να έχω άλλον… Είμαι ακόμα νοσοκομείο, γιατί χθες το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με ενέσεις ήμουνα και με χάπια για να μπορώ να στέκομαι όρθια».

 

Exit mobile version