Λινού – Πολάκης: Ήρθε και το εξώδικο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λινού – Πολάκης: Ήρθε και το εξώδικο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λινού - Πολάκης: «Δεν παίρνω λέξη πίσω» απαντά ο βουλευτής Χανίων

27.08.2024 | 13:39

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού. Αυτή τη φορά εξώδικο στον Παύλο Πολάκη, το οποίο μάλιστα δημοσίευσε σε ανάρτησή της, έστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού.

«Στόχος της να φοβηθώ, τη μέρα που η Αθήνα πνιγόταν στη στάχτη εκείνη χόρευε» απαντά ο Μωραΐτης στο εξώδικο Γεροβασίλη

Η Α. Λινού στο εξώδικο τον κατηγορεί για ψευδείς κατηγορίες εις βάρος της στις οποίες προέβη λόγω της αποπομπής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανάρτησή της η Αθηνά Λινού αναφέρει, «Πριν από λίγο επιδόθηκε στον κ. Παύλο Πολάκη το παρακάτω εξώδικο»

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Χανίων, ο οποίος μεταξύ άλλων, σημειώνει σε ανάρτησή του: «Δεν παίρνω πίσω λέξη από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα».

Μετα την απειλη για μήνυση, μετα το τηλεφωνο που της απαντησα οπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ απο την κυρια Λινού!!! Εχω τρομοκρατηθει

Κυρια Λινου:

1) Δεν παιρνω λεξη πισω απο οσα στοιχεια ανεβασα και απο όσες αναρτησεις εκανα!

2) Αυτος που πρεπει να απολογηθει ειστε εσεις και η εταιρεια σας,που συναπτει προγραμματιες που κρυβουν απευθειας αναθεση,που δινετε 320.000 ευρω σε θυγατρικη εταιρεια κετερινγκ με μηδενικους τζιρους και που μπαινει μετα σε εκκαθαριση ,που πληρωνεστε χωρις ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ απο τον επιτροπο ,που δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεια των σχολειων και των παιδιων που δωσατε το δεκατιανο κλπκλπ.Αν ειχαμε εισαγγελεις σε αυτη τη χωρα θα σας ειχε καλεσει ηδη!Περιμενω τη συνεδριαση του Περιφερειακου Συμβουλιου Στερεας Ελλαδας την επομενη βδομαδα και μετα θα κανω εγω αυτο που πρεπει ..

ΥΓ1:Καλα κυριε διευθυντα του γραφειου του προεδρου.Ακομα να βγάλεις συμπερασμα με τις σελιδες που σου εστειλε η κυρια Λινου;;;Οταν ησουν στον Τομεα Διαφανειας μαζι μου ,ήσουν πολυ γρηγορος.Τωρα τι εγινε; Σκοτεινιασε η κριση σου;;

ΥΓ2: Για τις ποκιτικες κρισεις που εκφερετε μεσα στο εξωδικο σας κυρια Λινου θεωρω πως ειναι ΑΝΑΞΙΕΣ να απαντηθουν.Του καθενός μας η διαδρομη και η παρουσια ,παλαιοτερη και προσφατη ειναι γνωστη!

Exit mobile version