Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

27

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπίρτζης για Κασσελάκη: Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης για Κασσελάκη: Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί

Μιλώντας στην ΕΡΤ

Το «σφυροκόπημα» του Στέφανου Κασσελάκη συνεχίζει ο Χρήστος Σπίρτζης, καλώντας τον για μια ακόμα φορά να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  «Η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε αυτά που λέει δημόσια, τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που πιστεύει, είναι να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια μεγάλη συζήτηση στα όργανα του κόμματος, κυρίως στην Κεντρική Επιτροπή, που είναι υπεύθυνη για το πώς θα δρομολογηθούν άλλου είδους πράξεις. Έχουμε χρέος να το κάνουμε», τόνισε ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο κ. Σπίρτζης έστρεψε τα πυρά του και κατά του Παύλου Πολάκη λέγοντας πως εκείνος πρότεινε τον Στέφανο Κασσελάκη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια τον στήριξε στη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος.

«Νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό πλέον το αναγνωρίζουν όλοι. Έχετε ξαναδεί εσείς σε κόμμα να χρησιμοποιείται η κεντρική σελίδα του κόμματος για να δημιουργείται μια φράξια ή μια τάση υποστηρικτών του Στέφανου Κασελάκη; Έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να βγαίνει μεταμεσονύχτια και να στοχοποιεί τα στελέχη του, ή να κάνει αναρτήσεις από την άλλη άκρη του κόσμου για να λέει καταγγελίες για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για μαύρα χρήματα και να τις παίρνει μετά πίσω; Έχετε ξαναδεί να μετασχηματίζεται ένα κόμμα, σε κόμμα των τρολ, επώνυμων και ανώνυμων, με υβριστές σε όλους μας», διερωτήθηκε ο κ. Σπίρτζης. Πρόσθεσε πως δεν «τρελάθηκαν όλοι ξαφνικά» και άρχισα να «πυροβολούν τον Στέφανο Κασσελάκη, αντίθετα σήμερα τον αμφισβητούν άνθρωποι που τον στήριξαν και τον ψήφισαν για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη το κόμμα έφτασε έως τις εκλογές με απενεργοποιημένο το σύνολο του στελεχιακού του δυναμικού, με μια τακτική προσωποκεντρική που δεν είχε στον πυρήνα του πολιτικά ζητήματα, αλλά είχε μία επικοινωνιακή τακτική προσαρμοσμένο στο lifestyle. «Ο κ. Κασσελάκης νομίζω με την πρακτική του και την τακτική του απαξιώνει και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς έχει τεράστια ελλείμματα πολιτικού περιεχομένου» σημείωσε. Χαρακτήρισε πρωτοφανή τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για μια συνεχή απαξίωση και του κόμματος, των στελεχών του και της πολιτικής ζωής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις