Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

27

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: Βγήκαν τα «μαχαίρια» πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: Βγήκαν τα «μαχαίρια» πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Βγήκαν τα «μαχαίρια» πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ -«Εγώ κάθε μήνα πληρώνω 1.000 ευρώ στο κόμμα, εσύ;»

Δεν έχει προηγούμενο το κλίμα πόλωσης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ, κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Πέτρο Παππά και στον Χρήστο Γιαννούλη. Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης εγκάλεσε από τη συχνότητα του Open τον βουλευτή Κιλκίς Πέτρο Παππά αναφορικά με δήλωσή του στον ΣΚΑΪ, για στελέχη που ασκούν κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, πως «ακολούθησαν την προτροπή του κ. Τσίπρα να αμφισβητήσουν ήδη από τον Φλεβάρη. Δεν γνωρίζω ποιανού εντολές έχουν». Μάλιστα, ο κ. Γιαννούλης στάθηκε ιδιαίτερα και στα όσα είπε ο Πέτρος Παππάς σχετικά με τα κομματικά ΜΜΕ, όπου μεταξύ άλλων ζήτησε να τεθεί στη συνεδρίαση της ΚΟ και να δοθεί στη δημοσιότητα ποιοι συνδράμουν οικονομικά και ποιοι όχι.

Γιαννούλης: Είναι δυνατόν να λέει δημόσια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πως ο Τσίπρας υποκινεί την ανατροπή Κασσελάκη;

«Ότι ο Τσίπρας υποκινεί βουλευτές και στελέχη, υποκινεί εμένα για να ανατρέψουμε τον Κασσελάκη; Πάμε καλά; Λέγονται αυτά τα πράγματα δημόσια από βουλευτή;» αναρωτήθηκε ο Χρήστος Γιαννούλης. «Την ώρα που ο πρόεδρός μας λέει ”ρίξτε τους τόνους, ανοίγουμε ζήτημα ποιος πληρώνει τι από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο κ. Γιαννούλης.

Π. Παππάς: Να τεθεί επίσημα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ποιοι βουλευτές δίνουν χρήματα για τα κομματικά ΜΜΕ

Στις δηλώσεις του ο κ. Παππάς, επίσης από τη συχνότητα του Open, επέμεινε στην άποψή του πως χρειάζεται να διευκρινιστεί ποιος δίνει χρήματα και ποιος όχι, ενώ τόνισε και πάλι ότι αυτό πρέπει να τεθεί επίσημα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Μάλιστα, ο Πέτρος Παππάς στην ανάρτησή του για το συγκεκριμένο απόσπασμα γράφει, απαντώντας στον Χρήστο Γιαννούλη: «Μια οφειλόμενη απάντηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εγώ κάθε μήνα πληρώνω 1.000 ευρώ στο κόμμα. Εσύ;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις