Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

28

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατέρας 8χρονης κατασκήνωση: «Μας είπαν πως είχε πιει λίγο νερό»
ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας 8χρονης κατασκήνωση: «Μας είπαν πως είχε πιει λίγο νερό»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον πνιγμό της 8χρονης σε πισίνα κατασκήνωσης στην Χαλκιδική, με περισσότερα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το MEGA, το Τμήμα Ανηλίκων της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης που ερευνά την υπόθεση, εξετάζει διεξοδικά την κατάθεση της αδελφής του άτυχου κοριτσιού. Η 10χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι την τελευταία φορά που είδε την αδερφή της ήταν μέσα στην πισίνα, ενώ υπογράμμισε πως δεν είχε γίνει καταμέτρηση των παιδιών. Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός υπάρχουν πολλές αναφορές σε καταθέσεις που κάνουν λόγο για θολή πισίνα. Οι Αρχές καταλήγουν στο σενάριο πως ενδεχομένως η 8χρονη βρισκόταν στην πισίνα χωρίς να την επιτηρεί κανείς, είχε πνιγεί και δεν έγινε άμεσα αντιληπτή επειδή το νερό της πισίνας ήταν θολό.

Χαλκίδα: «Μας είπαν πως είχε πιει λίγο νερό», ισχυρίζεται ο πατέρας της 8χρονης

Για τον τραγικό θάνατο του κοριτσιού μίλησε στο MEGA ο πατέρας της 8χρονης, περιγράφοντας πώς τον έζησε. «Μας τηλεφώνησαν από την κατασκήνωση στις 4:01. Μου φάνηκε περίεργο η ώρα γιατί πηγαίναμε για μεσημεριανό. Το σηκώνει και λέει “είστε η μητέρα της Αγγελικής;”. Λέει, ναι εγώ είμαι και μας λέει “η Αγγελική ήπιε λίγο νερό”», είπε αρχικά και συνέχισε: «Μας είπαν ότι έχει πιει λίγο νεράκι. Μας φάνηκε περίεργο να μας πάρει κάποιος να μας πει το παιδί σου ήπιε λίγο νεράκι. Κάνει μια παύση και μας λέει “να ξέρετε το παιδί σας δεν είχε τις αισθήσεις του και φεύγει για το κέντρο υγείας”».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε τα εξής: «Στο δρόμο που ξεκινάμε μας λένε πίσω και λένε “μην ξεκινάτε. Το παιδί έχει διασωληνωθεί και φεύγει για το ΑΧΕΠΑ”. Ξεκινήσαμε πήγαμε στο ΑΧΕΠΑ και περιμέναμε να έρθει. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτουν σοβαρές και εγκληματικές παραλείψεις από τα άτομα της κατασκήνωσης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις