Σαλαμίνα απόπειρα βιασμού: Τι λέει ο φίλος της 20χρονης που την έσωσε

ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα απόπειρα βιασμού: Τι λέει ο φίλος της 20χρονης που την έσωσε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σαλαμίνα απόπειρα βιασμού: «Τον χτύπησα και θα το ξανάκανα»

28.08.2024 | 19:09

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την απόπειρα βιασμού 20χρονης σε παραλία στη Σαλαμίνα την περασμένη Δευτέρα. Η κοπέλα ήταν τυχερή γιατί στο σημείο έσπευσε αμέσως ένας φίλος της και κατάφερε να τη σώσει από τον επικίνδυνο 35χρονο που την πλησίασε και την απείλησε. Ο φίλος της 20χρονης Αχιλλέας Γκίγκιλας περιέγραψε, μιλώντας σήμερα στο Μega και στην εκπομπή Live News, τις στιγμές τρόμου που έζησε η φίλη του και πώς κατάφερε να τη σώσει από τον επίδοξο βιαστή της. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 39χρονος Αχιλλέας, η 20χρονη κοπέλα βρισκόταν σε μια παραλία στη Σαλαμίνα, όταν ένας άνδρας 35 ετών την ακολούθησε και την απείλησε πως αν δεν τη βιάσει, θα βγάλει το μαχαίρι του και θα τη μαχαιρώσει.

Η κοπέλα πρόλαβε να καλέσει τον 39χρονο φίλο της -ο οποίος διατηρεί επιχείρηση σχετικά κοντά στο σημείο- και στη συνέχεια έσπευσε να μπει στη θάλασσα για να σωθεί. Ο 35χρονος επίδοξος βιαστής την ακολούθησε στη θάλασσα, ωστόσο εκείνη τη στιγμή έφτασε στο σημείο ο φίλος της κοπέλας, ο οποίος μάλιστα κατέγραψε σε βίντεο τα όσα εκτυλίχθηκαν.

«Τον χτύπησα και θα το ξανάκανα»

«Την κοπέλα την κυνηγούσε ο τύπος αυτός τρέχοντας. Με το που τον βλέπω να την πλησιάζει, τράβηξα βίντεο. Εκεί τρομοκρατήθηκε αυτός και τον τράβηξα βίντεο για να πει λεπτομερώς από μόνος του τι έκανε», είπε ο 39χρονος Αχιλλέας, που έσπευσε να βοηθήσει τη φίλη του. «Τον χτύπησα και θα το ξανάκανα, όπως θα το έκανε κάθε λογικός άνθρωπος, με αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό» πρόσθεσε εμφατικά.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η κοπέλα βγαίνει με ασφάλεια από τη θάλασσα και ο επίδοξος βιαστής προσπαθεί με δικαιολογίες να εξηγήσει πως την μπέρδεψε με άλλη. Αφού βγαίνει από τη θάλασσα, ο 39χρονος φίλος της κοπέλας τον γρονθοκοπεί, ενώ, όπως θα δείτε, ομολογεί πως είπε ψέματα ότι έχει μαχαίρι.

Τι είπε ο πατέρας της 20χρονης

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της 20χρονης, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η κοπέλα μπήκε μέσα στη θάλασσα να κολυμπήσει για να σωθεί και την ακολούθησε ο δράστης. Αναφέρθηκε και στον νεαρό που έσωσε την κόρη του, λέγοντας: «Ήταν γνωστός της κόρης μου, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε “κάποιος με ενοχλεί εδώ στην παραλία”. Διαφυγή δεν υπήρχε να φύγει, γιατί ήταν από σκαλιά που κατέβηκε αυτός, ήταν εκεί τα σκαλιά που έπρεπε να ανέβει για να φύγει». «Το παιδί είναι σε σοκ. Προσπαθούμε κι εμείς λίγο να το συνεφέρουμε. Μπορεί να να πνιγόταν και το παιδί μου», συμπλήρωσε ο πατέρας.

 

Ετικέτες
Exit mobile version