Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βόλος νεκρά ψάρια: Δραματικές εικόνες από τον Ξηριά
ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος νεκρά ψάρια: Δραματικές εικόνες από τον Ξηριά

Βόλος νεκρά ψάρια: Drone καταγράφει στοιβαγμένα εκατομμύρια νεκρά ψάρια

Αδιανόητη η οικολογική καταστροφή στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, καθώς εκατομμύρια νεκρά ψάρια έχουν εγκλωβιστεί στον χείμαρρο του Ξηριά. Όπως θα δείτε σε βίντεο από drone που φέρνει στη δημοσιότητα το gegonota.news.gr, οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Εκατομμύρια νεκρά ψάρια στοιβαγμένα στον χείμαρρο του Ξηριά, όπου έχει τοποθετηθεί ειδικό δίχτυ για την προστασία του Παγασητικού. Το θέμα κάνει έχει προκαλέσει αίσθηση και στο εξωτερικό, όπου διεθνή μέσα σχολιάζουν τις πρωτοφανείς εικόνες.

Βόλος: Ασύλληπτες εικόνες

Όπως φαίνεται από τα εναέρια πλάνα με drone, τα νεκρά ψάρια καλύπτουν χώρο μήκους σχεδόν 500 μέτρων, ενώ και το πλέγμα με δυσκολία πλέον τα συγκρατεί. Μηχανήματα φορτώνουν τα ψάρια σε μεγάλα φορτηγά για να τα μεταφέρουν στον χώρο συγκέντρωσης, στο λιμάνι του Βόλου. Κάθε φορά που μια μεγάλη ποσότητα ψαριών απομακρύνεται, διακρίνεται το νερό, το οποίο έχει βαφτεί κόκκινο από το αίμα, σε μια ασύλληπτη οικολογική καταστροφή.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από drone που κατέγραψε τη δραματική κατάσταση με εκατομμύρια νεκρά ψάρια στον Βόλο για λογαριασμό του gegonota.news.gr.

Εναέρια πλάνα: Βίλυ Σαμαλτάνη

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις