Χανταμπάκης Ισπανία: Σε ομάδα ο γιος του – Η ανάρτηση στο Instagram

LIFESTYLE

Χανταμπάκης Ισπανία: Σε ομάδα ο γιος του – Η ανάρτηση στο Instagram

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χανταμπάκης Ισπανία: Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια μετακομίζει στην Ισπανία επειδή ο γιος τους έγινε δεκτός σε ομάδα ποδοσφαίρου

29.08.2024 | 15:17

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μετακομίζουν στην Ισπανία, προκειμένου να μπορέσει ο γιος τους να κυνηγήσει το όνειρό του. Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε γνωστή την είδηση με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γιος του έγινε δεκτός σε ισπανική ομάδα ποδοσφαίρου, με την οικογένειά του να αποφασίζει να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του. Είναι γνωστό άλλωστε, πως και οι δύο γονείς στηρίζουν πολύ τα παιδιά τους. Μάλιστα, πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε ταξιδέψει μαζί με τον γιο του στη Μαδρίτη, για να περάσει από δοκιμαστικά.

Είχε αναρτήσει επίσης, μερικές φωτογραφίες τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα έγραφε: «Είμαι δίπλα σου γιε μου.. Είμαι εδώ για να πούμε ο ένας στον άλλον τους προβληματισμούς μας,για να σου πω και να μου πεις… να σε ακούσω.. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα σε βλέπω μένοντας «πίσω» να με προσπερνάς.. Θα ειμαι πάντα το στήριγμα σου γιε μου! Σ´αγαπώ! Χτίζοντας τη σχέση μας…».

Η απόφασή τους να φύγουν μόνιμα στην Ισπανία ήρθε μετά από πολλή σκέψη. Το ζευγάρι έκανε γνωστή την είδηση με μία ανάρτηση στο Instagram.

Στη λεζάντα της γράφουν: «Με ανάμεικτα συναισθήματα και ένα αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα… Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο! Ισπανία σου ερχόμαστε!».

Exit mobile version