Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασιμάτη για Πολάκη: «Πρέπει να γυρίσει στην ΚΟ, φταίει η σύμβουλος του Γεωργιάδη που τον χλεύαζε»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιμάτη για Πολάκη: «Πρέπει να γυρίσει στην ΚΟ, φταίει η σύμβουλος του Γεωργιάδη που τον χλεύαζε»

Η Λινού έπρεπε να είχε συγκρατήσει τον εαυτό της με το «ετεροχρονισμένο» κλάμα, ανέφερε σήμερα η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά τα τελευταία τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον έντονο διχασμό που επικρατεί στο εσωτερικό του μίλησε σήμερα η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος, Νίνα Κασιμάτη. Σε συνέντευξή της στο Open, η κυρία Κασιμάτη ανέφερε μεταξύ άλλων πως, κατά τη δική της άποψη, ο Παύλος Πολάκης πρέπει να επιστρέψει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στο περιστατικό που οδήγησε στη διαγραφή του έφταιγε η σύμβουλος του Γεωργιάδη που τον χλεύαζε. Αναφορικά με τη στάση της Αθηνάς Λινού στο εν λόγω περιστατικό σχολίασε ότι θα έπρεπε να είχε συγκρατήσει τον εαυτό της με το «ετεροχρονισμένο κλάμα», ενώ για την πρόσφατη διαγραφή της δήλωσε ότι «δεν αιφνιδίασε κανέναν με την ψήφο της, καθώς είχε υπογράψει το κείμενο των “87”» και ότι όλο το κόμμα την είχε περιβάλλει με εμπιστοσύνη.

Αναφορικά με την Πόπη Τσαπανίδου που θα αναλάβει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, σχολίασε ότι κανένας βουλευτής του κόμματος δεν θεωρεί ότι η θέση του στη Βουλή είναι σημαντικότερη από αυτή του αρχηγού του κόμματος. «Η έδρα δεν ανήκει στην Πόπη Τσαπανίδου, αλλά στο κόμμα», διευκρίνισε, προσθέτοντας ότι η δική της άποψη είναι πως «κανένας επιλαχών δεν έπρεπε να αναλάβει την έδρα» αφού ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται έναντι όλων των επιλαχόντων στη βουλή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις