Φεστιβάλ της Βενετίας 2024: Λαμπερές εμφανίσεις

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεστιβάλ της Βενετίας 2024: Λαμπερές εμφανίσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η αριστοκρατική Κέιτ Μπλάνσετ και η αποκαλυπτική Τζέιν Ορτέγκα

29.08.2024 | 10:33

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν επίσημα για τους σταρ του Χόλιγουντ, καθώς ξεκίνησε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Φέτος, στο φεστιβάλ αναμένεται να προβληθούν μια σειρά από δημοφιλή έργα, όπως το « Joker: Folie à Deux», « Queer», «Beetlejuice Beetlejuice», «Maria» και «Babygir», μεταξύ άλλων. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο λαμπερό από το Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου οι διασημότητες καταφτάνουν με θαλάσσιο ταξί φορώντας ρούχα υψηλής ραπτικής.

Το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκίνησε με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Beetlejuice Beetlejuice» με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον να επανενώνει για το sequel πολλά βασικά μέλη του καστ από την κωμωδία τρόμου του 1988, μεταξύ των οποίων ο Μάικλ Κίτον, η Κάθριν Ο’ Χάρα και η Γουινόνα Ράιντερ ως Λίντια, μητέρα πλέον της δικής της κακότροπης έφηβης την οποία υποδύεται η Τζένα Ορτέγκα.

 

Η νεαρή ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Wednesday», ηγήθηκε της λάμψης, επιλέγοντας ένα κατακόκκινο και άκρως αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα με τούλινη φούστα, που άφηνε ακάλυπτη όλη την πλάτη της. Στο πλευρό της ήταν η Αυστραλή σταρ Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία επέλεξε ένα εκθαμβωτικό χρυσό στράπλες φόρεμα, με ένα κολιέ το οποίο φορούσε γύρω από το μπούστο της. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Γουινόνα Ράιντερ εντυπωσίασε με μια φούστα με βολάν και ένα κοντό σακάκι με γιλέκο και παπιγιόν – φιόγκο.
Άκρως αισθησιακή ήταν και η 59χρονη Μόνικα Μπελούτσι, με ένα δραματικό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια που τόνιζε τις καμπύλες της και το πλούσιο μπούστο της. Η ηθοποιός – που υποδύεται την Ντολόρες στην ταινία – έφτασε μαζί με τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον.

Exit mobile version