Ζώδια σήμερα 30/8: Προβλέψεις για την Παρασκευή

PLUS

Ζώδια σήμερα 30/8: Προβλέψεις για την Παρασκευή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 30/8: Πώς θα είναι η μέρα σου;

30.08.2024 | 10:02

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ήλιος επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σήμερα και. Η Δήμητρα στράφηκε ορθόδρομη και θα δεις δειλά-δειλά την καριέρα σου να ανθίζει. Ταυτόχρονα έχεις ήδη την Αφροδίτη στον τομέα της συνεργασίας σου που τονώνει την κοινωνική σου ζωή. Μπορείς να μαγνητίσεις λογικούς, χρήσιμους και ευχάριστους ανθρώπους στη ζωή σου. Οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται τις επόμενες εβδομάδες.

Ταύρος

Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Δήμητρας υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και την πρωτοβουλία. Είναι μια καλή στιγμή, ιδιαίτερα για ττην δημιουργικότητά σου, τα χόμπι, τις σπουδές αλλά και τις σχέσεις σου. Θέλεις να ζήσεις μια περιπέτεια. Το έχεις ανάγκη. Την ίδια στιγμή δένεσαι πιο πολύ με ένα άτομο από τον ευρύτερο κύκλο σου, με το οποίο αγαπάτε να ασχολείστε με δραστηριότητες που σπάνε τη ρουτίνα. Υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση ενθουσιασμού για όλα όσα έχεις σκοπό να κάνεις στο κοντινό μέλλον, τώρα που η Δήμητρα ολοκλήρωσε την ανάδρομη πορεία της στον τομέα του πνεύματος σου.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος εναρμονίζεται με τη Δήμητρα σήμερα και θα δεις τις σχέσεις σου να βελτιώνονται. Έχεις υποστήριξη από το περιβάλλον σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σημειώνεται πρόοδος σε ένα έργο με το οποίο ασχολείσαι τελευταία και ένιωθες πως βρισκόσουν στο κενό. Δίνεις περισσότερη προσοχή στην οικογένεια και στις σχέσεις σου με ανθρώπους που τους έχεις σαν οικογένεια. Οι επιρροές στον ηλιακό χάρτη σου κάνουν τα συναισθήματά σου ακόμα πιο έντονα και εμφανή. Ευτυχώς έχεις και την Αφροδίτη να κινείται στον τομέα της χαράς και της αρμονίας, οπότε όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος

Ο Ήλιος εναρμονίζεται με την Δήμητρα σήμερα. Η πίστη σε μια σχέση ή ένα σύντροφο πιθανότατα θα αυξηθεί. Το κλειδί είναι η επικοινωνία. Αυτή την περίοδο αυξάνεται και πάλι το ενδιαφέρον σου για ένα ζήτημα που σε απασχολούσε καιρό και το είχες βάλει κάτω από το χαλί. Τώρα θα ξεκινήσεις να ασχολείσαι έντονα με αυτό ξανά, έχοντας συλλέξει πλούσιες πληροφορίες και γνώσεις. Ένας συνεργάτης σε βοηθά πολύ. Ανταλλάσσετε ιδέες και απόψεις, οι οποίες σου για εσένα είναι εξαιρετικά δημιουργικές.

Λέων

Τα επαγγελματικά σου πλάνα πάνε περίφημα τώρα. Ασχολείσαι με την φυσική σου κατάσταση. Θέλεις να βάλεις και πάλι την ζωή σου στη σωστή τροχιά. Η σημερινή ημέρα σε κάνει να νιώθεις εξαιρετικά αποτελεσματική. Έχεις τον έλεγχο στη δουλειά σου αλλά και σε πρακτικές υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σου. Είναι μια καλή στιγμή να ερευνήσεις μια πιθανή αγορά. Φρόντισε να κάνεις χώρο στην καθημερινότητά σου, έτσι ώστε να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δημιουργικότητα που σε πλημμυρίζει. Με την Αφροδίτη τώρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, είναι η πιο σωστή στιγμή να συνδεθείς με τα αδέρφια σου, με φίλους και γνωστούς, με παλιούς συμμαθητές, ακόμα και με γείτονες.

Παρθένος

Σήμερα θέλεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι και αυτή η επιθυμία σε γεμίζει με χαρά. Η ανάγκη σου να δημιουργήσεις ή να εκφραστείς με τον δικό σου μοναδικό τρόπο δημιουργεί έναν στόχο, έναν σκοπό, και δίνει νέα δυναμική στη ζωή σου. Η ημέρα έχει πολύ καλή ενέργεια για εσένα και τους στόχους σου. Η όρεξη σου για πολυτελή ασχολίες αυξάνεται.

Ζυγός

Η ημέρα έχει καλή ενέργεια και σε βοηθά να λύσεις οικογενειακά ζητήματα. Θα μπορούσες να βρεις εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης κάποιων προβλημάτων, οι οποίοι στην πορεία να φανούν εξαιρετικά αποτελεσματικοί. Νιώθεις μια έντονη επιθυμία να εργαστείς πάνω σε ένα νέο project που σε εμπνέει και να συνδεθείς πιο στενά με τα μέλη της οικογένειάς σου αλλά και φίλους που έχεις να δεις καιρό. Για αυτό ευθύνεται η Δήμητρα που βρίσκεται τώρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου.  Η σημερνή όψη Ήλιου – Δήμητρας υπογραμμίζει αυτή την θετική αύρα που υπάρχει στη ζωή σου τώρα και ίσως δεν την βλέπεις.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να καθοδηγήσεις και να υποστηρίξεις φίλους. Οι ιδέες που δημιουργούνται μέσα στο κεφάλι σου σε αυτή τη φάση μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα γόνιμες και δημιουργικές, αλλά πρέπει να δώσεις μεγάλη βάση στο πώς θα τις μεταδώσεις στους υπόλοιπους. Από σήμερα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον σου και για την ψυχική υγεία και αυτό είναι υπέροχο. Θες να βρεις τις ισορροπίες σου και θα το καταφέρεις. Σήμερα θα μπορούσες να λάβεις μια καλή ώθηση από τους γύρω ή ακόμα και να είσαι εσύ που θα ενισχύσεις κάποιον.

Τοξότης

Πρόοδος σημειώνεται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου ζητήματα, με την Δήμητρα να ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της σήμερα. Αισθάνεσαι πιο ικανή ειδικά όσον αφορά πρακτικές υποθέσεις. Οι γύρω αναγνωρίζουν τη χρησιμότητά σου, κάτι που σε παρακινεί ακόμη περισσότερο να καθοδηγήσεις, να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις. Οι ηγετικές σου ικανότητες είναι τώρα στο επίκεντρο.

Αιγόκερως

Οι σημερινή διέλευση Ήλιου – Δήμητρας προάγει την θαλπωρή. Με τη Δήμητρα στο ζώδιο σου να τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο της, θα μαγνητίζεις επάνω σου την προσοχή των γύρω. Νιώθεις σοφή αυτές τις ημέρες και αυτή την αίσθηση έχουν και οι υπόλοιποι για εσένα. Για αυτό έρχονται σε εσένα αναζητώντας καθοδήγηση ή υποστήριξη. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την υγεία, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, τώρα προχωρούν προς τα εμπρός. Δειλά-δειλά αρχίζεις να πατάς πιο σταθερά στα πόδια σου. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη μόλις ανέβηκε στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και νιώθεις περισσότερη ευχαρίστηση ενασχολούμενη με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου.

Υδροχόος

Χάρη στο τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας, είσαι σε καλή φάση για να καθοδηγήσεις ή να υποστηρίξεις τους αγαπημένους σου. Η Δήμητρα τελείωσε τον ανάδρομο κύκλο της και αν έχεις νιώσει λίγο συναισθηματικά κολλημένη στο παρελθόν, έχουμε καλά νέα: αυτή η κατάσταση αλλάζει. Νιώθεις πιο δυνατή και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και αυτό βγαίνει από μέσα προς τα έξω. Η Αφροδίτη μόλις εναρμονίστηκε με το ζώδιο σου και είσαι ανοιχτή να μάθεις, να διασκεδάσεις, να ανταλλάξεις ιδέες και εμπειρίες και να απολαύσεις δραστηριότητες με τις οποίες δεν είχες ασχοληθεί ποτέ ξανά.

Ιχθύες

Ο Ήλιος εναρμονίζεται με τη Δήμητρα σήμερα και μπορεί να είναι μια στιγμή για να απολαύσεις την ανταλλαγή ιδεών και τη σύνδεση με φίλους. Αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθά να βρεις το νόημα. Τα projects που είχαν παγώσει ή είχαν τοποθετηθεί στο ράφι μοιάζουν τώρα πιο εφικτά και μπορούν να προχωρήσουν. Η σημερινή ημέρα είναι καλή για την κοινωνική σου ζωή, οι άλλοι είναι υποστηρικτικοί μαζί σου ή σου δίνουν χώρο να κάνεις το δικό σου.

Tlife.gr

Ετικέτες
Exit mobile version