Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

30

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δάσκαλος Ρόδος: Η ανάρτηση Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δάσκαλος Ρόδος: Η ανάρτηση Κασσελάκη

Δάσκαλος Ρόδος: Η πολιτική δεν σταματά ποτέ, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Περήφανος που υπάρχει ανθρωπιά και αλληλεγγύη στη χώρα μας» δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, αφού έμαθε, όπως τονίζει, ότι με τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας της Ρόδου βρέθηκε λύση στο πρόβλημα στέγασης του δασκάλου που ήταν αναγκασμένος να κοιμάται στο αυτοκίνητό του. «Όσο δεν έχουμε Κράτος, έχουμε τουλάχιστον ο ένας τον άλλο. Όμως το δικό μας ζητούμενο είναι να φτιάξουμε επιτέλους Κράτος. Κράτος που να σέβεται τους πολίτες του» προσθέτει στην ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Η πολιτική δεν σταματά ποτέ.

Με ενημέρωσαν ότι με τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας της Ρόδου βρέθηκε λύση στο πρόβλημα στέγασης του δασκάλου που ήταν αναγκασμένος να κοιμάται στο αυτοκίνητό του.

Και είμαι περήφανος που υπάρχει ανθρωπιά και αλληλεγγύη στη χώρα μας.

Όμως το πρόβλημα της στέγασης των δασκάλων και των καθηγητών μας που πηγαίνουν να υπηρετήσουν εκτός Αθηνών -και ιδίως σε ακριβές, τουριστικές περιοχές- δεν μπορεί να είναι ζήτημα που λύνεται από τους ίδιους τους πολίτες.

Είναι ζήτημα για το οποίο πρέπει να μεριμνά η ίδια η Πολιτεία.

Γι’ αυτό, απέναντι στην απάθεια της κυβέρνησης ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκπονήσει ειδικό πρόγραμμα στέγασης για εκπαιδευτικούς, σώματα ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις, σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές.

Είναι ακριβώς αυτά τα προγράμματα, αυτές οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που «θάβονται» από τα ΜΜΕ για να προβληθούν τα μικρά και τα ασήμαντα – με μεγάλη δική μας ευθύνη δυστυχώς.

«Με βοήθησαν οι συνάνθρωποί μου», δήλωσε ο δάσκαλος της Ρόδου.

Όσο δεν έχουμε Κράτος, έχουμε τουλάχιστον ο ένας τον άλλο.

Όμως το δικό μας ζητούμενο είναι να φτιάξουμε επιτέλους Κράτος.

Κράτος που να σέβεται τους πολίτες του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις