Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Η στενή σχέση Γουινόνα Ράιντερ – Τζένα Ορτέγκα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Η στενή σχέση Γουινόνα Ράιντερ – Τζένα Ορτέγκα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φωτογράφοι ζήτησαν από τη Γουινόνα Ράιντερ να βγάλει τα γυαλιά της και η Τζένα Ορτέγκα τη σταμάτησε

30.08.2024 | 09:56

Κατά τη διάρκεια φωτογράφησης για το Beetlejuice Beetlejuice στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας η Τζένα Ορτέγκα απέδειξε πόσο στενή σχέση έχει με τη Γουινόνα Ράιντερ. Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε στην εκδήλωση και κοινοποιήθηκε από το Entertainment Tonight, ακούγονται οι φωτογράφοι να ζητούν επανειλημμένα από την 52χρονη Ράιντερ να ποζάρει για φωτογραφίες χωρίς τα γυαλιά ηλίου της, παρόλο που η ίδια φαινόταν να αισθάνεται άνετα με αυτά. Η σταρ του Stranger Things σκέφτηκε να τα βγάλει, ωστόσο η Ορτέγκα τη διαβεβαίωσε ότι ήταν απολύτως εντάξει να τα αφήσει αν το ήθελε. Στο βίντεο, η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της ως Wednesday εμφανίστηκε να λέει «Όχι, δεν χρειάζεται».

Η Αντζελίνα Τζολί με λάμψη παλιού Χόλιγουντ στη Βενετία -Δάκρυσε όταν σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και τη χειροκροτούσαν

Στο σίκουελ του Beetlejuice η Ράιντερ επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Λίντια Ντιτς και η Ορτέγκα υποδύεται την κόρη της Άστριντ Ντιτς. Όπως πολλοί σταρ που έχουν ακολουθήσει το δρόμο του μεθοδικού ντυσίματος, και οι δύο ηθοποιοί, ιδιαίτερα η Ορτέγκα, εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί με σύνολα εμπνευσμένα από την γοτθική αισθητική των χαρακτήρων τους. Στην πρεμιέρα της ταινίας στη Βενετία στις 28 Αυγούστου, η Ορτέγκα τίμησε το εμβληματικό κόκκινο νυφικό της Λίντια από την ταινία του 1988 σε ένα σύνολο Dior Haute Couture, ενώ η Ράιντερ φόρεσε ένα σμόκιν Chanel σε συνδυασμό με μία μακριά τούλινη φούστα.

Σε συνέντευξη στις 21 Αυγούστου για το podcast The Interview των New York Times, η Ορτέγκα ανέφερε ότι θεωρεί τον εαυτό της «πραγματικά, πραγματικά τυχερό που συνεργάστηκε με απίστευτες ηθοποιούς που σίγουρα είχαν πιο σκληρή ανατροφή» και χαρακτήρισε την Ράιντερ «μέντορα». Τόνισε ότι ήταν «ζεστή και φιλόξενη και ευγενική» και ότι την έκανε να νιώθει «όμορφη και ξεχωριστή».

 

Exit mobile version