Τζολί – Κάλλας: Δάκρυσε η ηθοποιός όταν σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και τη χειροκροτούσαν

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζολί – Κάλλας: Δάκρυσε η ηθοποιός όταν σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και τη χειροκροτούσαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η Αντζελίνα Τζολί με λάμψη παλιού Χόλιγουντ στη Βενετία

30.08.2024 | 09:52

Μια εκθαμβωτική εμφάνιση με λάμψη από παλιό Χόλιγουντ έκανε η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας «Maria» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, με την ηθοποιό να συγκινείται. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας λατρεύει τους αστέρες του Χόλιγουντ και η Αντζελίνα Τζολί ήταν η επιτομή της κομψότητας το βράδυ της Πέμπτης. Η 49χρονη ηθοποιός, άφησε για λίγο πίσω της την πικρή διαμάχη του διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ φορώντας ένα μακρύ κρεμ ντραπέ φόρεμα με ουρά και μια ψεύτικη γούνα, ενώ επέλεξε να φορέσει ελάχιστα κοσμήματα και συγκεκριμένα μόνο μία καρφίτσα, η οποία μάλιστα ανήκε στη θρυλική Μαρία Κάλλας.

Μετά την παρουσίαση της ταινίας «Maria», η οποία αφηγείται τη ζωή της Μαρίας Κάλλας, το κοινό καταχειροκρότησε την Αντζελίνα Τζολί για 8 περίπου λεπτά, με την ηθοποιό να δείχνει εμφανώς συγκινημένη ενώ η κάμερα την κατέγραψε να σκουπίζει τα δάκρυά της.

Η Τζολί μίλησε για την ταινία κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης πριν από την προβολή και αποκάλυψε ότι πέρασε περίπου 7 μήνες προετοιμασίας για τον απαιτητικό ρόλο. Δούλεψε με τραγουδιστές της όπερας και προπονητές για να κατακτήσει τη σωστή στάση του σώματος, την αναπνοή και τεχνικές κίνησης. Πρόσθεσε ότι η εμβάπτιση στον κόσμο της όπερας παρείχε «θεραπεία που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν». «Δεν είχα ιδέα πόσα πολλά κρατούσα μέσα μου και δεν τα έβγαλα προς τα έξω. Έτσι, η πρόκληση δεν ήταν η τεχνική, ήταν μια συναισθηματική εμπειρία να βρω τη φωνή μου, να είμαι στο σώμα μου, να εκφραστώ. Πρέπει να δώσεις κάθε κομμάτι του εαυτού σου».

Η τρυφερή στιγμή με θαυμαστή της

Πριν από την άφιξή της στο Sala Grande για την προβολή της ταινίας, η Αντζελίνα Τζολί είχε άλλη μία συγκινητική στιγμή, όταν συνάντησε έναν θαυμαστή της με Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (ALS). H ηθοποιός μάλιστα γονάτισε και μίλησε με τον θαυμαστή της, βάζοντας γλυκά το χέρι της στον ώμο του.

Σύμφωνα με την Vogue, η διάσημη ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της ένα κομμάτι της Μαρίας Κάλλας και συγκεκριμένα μία καρφίτσα της.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, πολλές από τις καρφίτσες της ιστορικής τραγουδίστριας της όπερας ανήκουν τώρα στη συλλογή Cartier και ο σχεδιαστής κοστουμιών της Μαρίας Massimo Cantini Parrini συνεργάστηκε με τον Cartier για να αποκτήσει μερικά από τα καλύτερα κοσμήματα της Κάλλας.

 

Exit mobile version