Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

31

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα: «Πάσχω από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα» ισχυρίζεται ο 35χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα: «Πάσχω από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα» ισχυρίζεται ο 35χρονος

«Δεν ήθελα να της κάνω κακό και δεν την ακούμπησα» υποστήριξε μεταξύ άλλων στην απολογία του

«Σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, επικαλείται ο 35χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού της 20χρονης στη Σαλαμίνα. Ο 35χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για την απόπειρα βιασμού της κοπέλας σε παραλία της Σαλαμίνας τη Δευτέρα, ωστόσο κατά την απολογία του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και επανέλαβε πως πήγε να μιλήσει στην 20χρονη, γιατί νόμιζε ότι είναι η πρώην κοπέλα του. Στη συνέχεια αρνείται πως την απείλησε και σημείωσε πώς όταν αντιλήφθηκε πως δεν είναι εκείνη που νόμιζε και ότι η 20χρονη δεν ήθελε να μιλήσουν, εκείνος έφυγε. Σχετικά με τον 39χρονο φίλο της κοπέλας, που έφτασε στην παραλία και την έσωσε, όπως υποστηρίζει του είπε να καλέσει την αστυνομία γιατί δεν είχε κάνει τίποτε από όλα όσα τον κατηγορούσε.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Ποτέ δεν πλησίασα την κοπέλα για να την βιάσω. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δεν την απείλησα ποτέ και δεν είχα πάνω μου μαχαίρι. Είδα το κορίτσι και ήθελα απλώς να της μιλήσω επειδή είδα μια όμορφη κοπέλα. Δεν ήθελα να της κάνω κακό και δεν την ακούμπησα. Έπειτα, εμφανίστηκε ένας άνδρας και άρχισε να με χτυπά και να με καταγράφει σε βίντεο χωρίς την συναίνεσή μου και εκεί φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προς εκείνον θα κινηθώ νομικά», φέρεται να υποστήριξε αρχικά ο 35χρονος.

«Προέρχομαι από μια πολυμελή οικογένεια καθώς έχω και άλλα δέκα αδέλφια. Οι σχέσεις με όλη την οικογένεια μου πάντοτε ήταν δεμένες. Με φρόντιζαν και με πρόσεχαν όλοι καθώς από την παιδική μου ηλικία αντιμετώπιζα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Από το 2015 έχω διαγνωστεί με 67% αναπηρία που οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση», ενώ συμπλήρωσε ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή και έχει νοσηλευτεί πολλές φορές και για μεγάλα σε ψυχιατρικά καταστήματα. Περιγράφοντας τι συνέβη τη Δευτέρα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ποτέ δεν την απείλησα, και ουδέποτε της είπα πως έχω μαχαίρι προκειμένω να την βιάσω. Όταν εκείνη μπήκε στην παραλία να κολυμπήσει , μπήκα και εγώ δίχως οιοδήποτε σκοπό. Για εμένα είχε τελειώσει η συζήτηση μας στην άρνησή της να κάνουμε παρέα».

Το χρονικό της απόπειρας βιασμού στη Σαλαμίνα

Η 20χρονη είχε πάει το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8) σε παραλία της Σαλαμίνας, όπου την προσέγγισε ένας άνδρας και προσπάθησε να τη βιάσει. Η 20χρονη προσπάθησε να διαφύγει και έτρεξε προς τη θάλασσα, με τον 35χρονο δράστη να την ακολουθεί μέσα στη θάλασσα και να προσπαθεί να την ακινητοποιήσει. Η νεαρή γυναίκα πριν πέσει στη θάλασσα τηλεφώνησε σε φιλικό της πρόσωπο. Ο 39χρονος φίλος της κοπέλας βρέθηκε εγκαίρως στο σημείο, έβγαλε τον επίδοξο βιαστή από τη θάλασσα και τον χτύπησε, ενώ κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο όλες τις αντιδράσεις του 35χρονου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, θύτης και θύμα είναι μέσα στο νερό, με την 20χρονη να ακούει απειλές και ύβρεις. Η 20χρονη ανέφερε πως ο δράστης την απείλησε ότι έχει μαχαίρι και ότι θέλει να τη βιάσει, διαφορετικά θα την μαχαιρώσει. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον δράστη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις