Γερμανία: 32χρονη μαχαίρωσε πέντε ανθρώπους μέσα σε λεωφορείο στο Ζίγκεν

ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: 32χρονη μαχαίρωσε πέντε ανθρώπους μέσα σε λεωφορείο στο Ζίγκεν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λίγες ημέρες μετά την τρομοκρατική αιματηρή επίθεση στο Ζόλινγκεν

31.08.2024 | 20:00

Νέο επεισόδιο με μαχαίρι σημειώθηκε στη Γερμανία, λίγες ημέρες μετά την τρομοκρατική αιματηρή επίθεση στο Ζόλινγκεν με τρεις νεκρούς. Αυτή τη φορά το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Ζίγκεν της δυτικής Γερμανίας, όταν μία 32χρονη επιτέθηκε και μαχαίρωσε πέντε ανθρώπους μέσα σε ένα λεωφορείο. Οι Αρχές διαβεβαίωσαν στην ανακοίνωσή τους για το συμβάν, πως «δεν υπάρχει κανένας άλλος κίνδυνος» και πως δεν υπάρχουν ενδείξεις προς το παρόν ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις από τους πέντε τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ο τέταρτος είναι σοβαρά τραυματισμένος και ο πέμπτος πιο ελαφρά. Γύρω στις 19.40, τοπική ώρα, όταν έγινε η επίθεση, «τουλάχιστον 40 επιβάτες βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο το οποίο πήγαινε στο φεστιβάλ της πόλης Ζίγκεν», σύμφωνα με την αστυνομία. Την Πέμπτη η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ, σημειώνεται πώς ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται να φέρει κανείς μαχαίρια σε συγκεντρώσεις και σε μέσα μεταφοράς.

Νέο επεισόδιο με μαχαίρι σημειώθηκε στη Γερμανία, λίγες ημέρες μετά την τρομοκρατική αιματηρή επίθεση στο Ζόλινγκεν με τρεις νεκρούς.

Αυτή τη φορά το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Ζίγκεν της δυτικής Γερμανίας, όταν μία 32χρονη επιτέθηκε και μαχαίρωσε πέντε ανθρώπους μέσα σε ένα λεωφορείο. Οι Αρχές διαβεβαίωσαν στην ανακοίνωσή τους για το συμβάν, πως «δεν υπάρχει κανένας άλλος κίνδυνος» και πως δεν υπάρχουν ενδείξεις προς το παρόν ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις από τους πέντε τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ο τέταρτος είναι σοβαρά τραυματισμένος και ο πέμπτος πιο ελαφρά. Γύρω στις 19.40, τοπική ώρα, όταν έγινε η επίθεση, «τουλάχιστον 40 επιβάτες βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο το οποίο πήγαινε στο φεστιβάλ της πόλης Ζίγκεν», σύμφωνα με την αστυνομία.

Την Πέμπτη η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ, σημειώνεται πώς ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται να φέρει κανείς μαχαίρια σε συγκεντρώσεις και σε μέσα μεταφοράς.

Exit mobile version