Ντόρα – Κασσελάκης: Κόντρα για τον ΒΟΑΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα – Κασσελάκης: Κόντρα για τον ΒΟΑΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ντόρα - Κασσελάκης: «Να ανοίγει κανένα βιβλίο πριν μιλήσει»

31.08.2024 | 09:58

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Στέφανου Κάσσελάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, ανήμερα του γάμου του, με αφορμή τον ΒΟΑΚ. Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6 αναρωτήθηκε για το τί γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης), ενώ τον προέτρεψε να «ανοίγει κανένα βιβλίο» πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις. «O κ. Κασσελάκης ανακάλυψε τον ΒΟΑΚ. Μας ανήγγειλε ότι κάνουνε, λέει, τον ΒΟΑΚ με διόδια. Από που ήρθε ακριβώς ο κ. Κασσελάκης; Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια; Ξέρει κανέναν δρόμο αυτού του επιπέδου και αυτών των απαιτήσεων; Ήδη με τα διόδια ο ελληνικός προϋπολογισμός θα δίνει για τον ΒΟΑΚ 100 εκατομμύρια τον χρόνο» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανήμερα του γάμου του στα Χανιά με τον Τάιλερ Μακμπέθ δεν παρέλειψε να απαντήσει, τονίζοντας σε ανάρτηση στο «Χ»:

«Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον ”ύπνο” λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ.

”Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια;”, ρωτάει. Ας μπει στο site http://tollfreeroads.us να ενημερωθεί. Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, τον εγκαταλελειμμένο δρόμο – καρμανιόλα για τον οποίο εμπαίζουν τους Κρητικούς, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλα τέλος πάντων, μιας και μιλάει για Αμερική: Εγώ δεν ξέρω Υπουργό Εξωτερικών στις ΗΠΑ να έχει τον γιο της να περιφέρεται στο ΥΠΕΞ ως επικεφαλής γραφείου. Βλέπε Ντορα Μπακογιάννη, 2006».

 

Ο Τσέκερης της Αυγής απαντά στον αδερφό Κασσελάκη
Σπίρτζης: «Η διαγραφή μου από τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί προειλημμένη απόφαση» -Καταγγελία για «φράξια Κασσελάκη»
Νίκος Παππάς: Ρωτήστε τον Πολάκη αν θα καταθέσει πρόταση μομφής -Ο Τσίπρας είναι μικρός για να συνταξιοδοτηθεί
Exit mobile version