Γάμος Αντετοκούνμπο Κόστα Ναβαρίνο: Το τριήμερο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γάμος Αντετοκούνμπο Κόστα Ναβαρίνο: Το τριήμερο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γάμος Αντετοκούνμπο Κόστα Ναβαρίνο: Ο πολυαναμενόμενος και λαμπερός γάμος θα τελεστεί στο Costa Navarino

01.09.2024 | 10:28

Σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα των τριών παιδιών του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ. Ο πολυαναμενόμενος και λαμπερός γάμος θα τελεστεί στο Costa Navarino, μετά τους τριήμερους pre-wedding εορτασμούς του ζευγαριού στη Μεσσηνία. Μιας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα γίνει μια διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε παραλία του Costa Navarino.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party» στο ξενοδοχείο «W», όπου όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέφθασε με την Μαράια από τον όρμο του Ναβαρίνου με ένα σκάφος, με το τοπίο να δημιουργεί μια μαγευτική εικόνα ενώ έπεσαν πυροτεχνήματα. Το Σάββατο ακολούθησε το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ανάμεσα στους 200 προσκεκλημένους και με τους 30 VVIP, είναι κορυφαία ονόματα του NBA όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο All Star Κρις Μίντλετον που έφθασε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με έναν εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς και πολλοί άλλοι celebrities. Ακόμη, ακούγονται τα ονόματα των Σερένα Γουίλιαμς και Κίλιαν Εμπαπέ ότι βρίσκονται ανάμεσα στους καλεσμένους ενώ έχουν προσκληθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Παρόντες θα είναι και οι συναθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, με τον Μπρουκ Λόπεζ να φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, καθώς η σύζυγός του, Χέιλι Λόπεζ, ανέβασε φωτογραφίες από το bachelorette πάρτι της Μαράια στη Μύκονο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ μετά από μια δεκαετία μαζί και τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Ο «Greek Freak» ζήτησε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και γι’ αυτό οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά.

 






Exit mobile version