Ανδρέας Γεωργίου γάμος: Ο σκηνοθέτης παντρεύτηκε τη Σιμώνη Χριστοδούλου

LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου γάμος: Ο σκηνοθέτης παντρεύτηκε τη Σιμώνη Χριστοδούλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ανδρέας Γεωργίου γάμος: Ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά την αγαπημένη του, η οποία επέλεξε ένα νυφικό με κοψίματα και κεντημένα λουλούδια

01.09.2024 | 19:44

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου παντρεύτηκαν πριν από λίγο στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Επιφανείου στην Αγία Νάπα της Κύπρου, ενώπιον της οικογένειας και των φίλων τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν

Κουμπάροι τους ήταν ο φίλος και συνεργάτης του, Κούλλης Νικολάου, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και η στυλίστρια από τη «Γη της Ελιάς», Άντρια Παχίτη.

Ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά την αγαπημένη του, η οποία επέλεξε ένα νυφικό με κοψίματα και κεντημένα λουλούδια. Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου μπήκαν χαρούμενοι στην εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο, καθώς τους χειροκροτούσαν. Νωρίτερα, στον προσωπικό λογαριασμό του Ανδρέα Γεωργίου, ανέβηκε ένα βίντεο από την προετοιμασία του γαμπρού, καθώς φίλοι και συγγενείς τον έντυναν για το χαρμόσυνο γεγονός. Aπό το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ηθοποιοί της «Γης της Ελιάς».

Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο, με το ζευγάρι να διατηρεί γενικά χαμηλό προφίλ και να αποφεύγει τις δημόσιες δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή. Η make-up artist, η οποία ζει μόνιμα στην Κύπρο, γνώρισε τον σκηνοθέτη και ηθοποιό το 2017 στη σειρά «Το Τατουάζ». Έκτοτε, έχουν συνεργαστεί σε αρκετά ακόμη projects του Ανδρέα Γεωργίου, μεταξύ των οποίων, και η τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς». Λίγες ημέρες πριν το χαρμόσυνο γεγονός, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός και η σύντροφός του διοργάνωσαν ένα πάρτι σε καράβι, όπου διασκέδασαν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Exit mobile version