Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δάνης Κατρανίδης – Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Μια αγάπη “σταθμός”
LIFESTYLE

Δάνης Κατρανίδης – Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Μια αγάπη “σταθμός”

Δάνης Κατρανίδης - Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Ο ηθοποιός είχε παντρευτεί τρεις φορές, με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου να αποτελεί την πρώτη του σύζυγο στα νεανικά τους χρόνια

Ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη καλλιτεχνικού έργου πίσω του. Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τον χώρο, με την τελευταία του δημόσια εμφάνιση να είναι τον Αύγουστο του 2020. Ο Δάνης Κατρανίδης σπάνια μιλούσε για την προσωπική του ζωή. Είχε παντρευτεί τρεις φορές, με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου να αποτελεί την πρώτη του σύζυγο στα νεανικά τους χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός θεωρήθηκε γυναίκα-σταθμός στη ζωή του, με την οποία κράτησε επαφές μέχρι το τέλος… «Ήμασταν μαζί στη σχολή με τη Μίρκα, έγινε ένας έρωτας τρελός και παθιασμένος, συνεχίστηκε εκτός σχολής, πήγα στρατό, και μέσα στη λαχτάρα μας, όταν επέστρεψα, παντρευτήκαμε, αρκετά νέοι. Έχουμε παραμείνει πολύ αγαπημένοι, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής μου. Την αγαπώ και τη σέβομαι, όπως και εκείνη» είχε δηλώσει ο Δάνης Κατρανίδης για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο Down Town.

«Με τον Δάνη κάναμε πολλή παρέα. Μιλούσαμε γιατί ήμασταν παιδιά. Είχαμε κάτι φλερτ κι ανταλλάσσαμε τις απόψεις μας παρέα. Ήταν κούκλος ο άτιμος, αλλά περνούσαμε όλο και περισσότερες ώρες μαζί χωρίς να υπάρχει κάτι ερωτικό. Κάποια στιγμή εκείνος έφυγε με ένα θίασο και νιώθοντας την έλλειψη θυμάμαι χορευτικά από τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα, που σταματάνε όλοι γύρω κι είναι δύο πλάσματα που κοιτιούνται και δεν υπάρχει τίποτα γύρω, έτσι συνέβη όταν γύρισε από την περιοδεία. Ήταν υπέροχο κι από τότε συνεχίστηκε. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί και μετά που παντρευτήκαμε και χωρίσαμε. Αργήσαμε να πάρουμε διαζύγιο γιατί νιάτο συνεχίζει κι εξακολουθεί να είναι, όχι με αυτήν τη μορφή» είχε δηλώσει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στον Τάσο Τρύφωνος και είχε αποκαλύψει στη συνέχεια: «Το διαζύγιο ήρθε γιατί ήθελε να παντρευτεί ξανά. Κάνε μου τη χάρη. Συνέχιζε και δεν ήταν ερωτική η σχέση μας και με τον χωρισμό συνέχιζε. Ο Δάνης έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές και τις επόμενες συζύγους μού τις κληρονόμησε γιατί χωρίζοντας έπαιρναν εμένα τηλέφωνο. Δεν θα πάμε παρακάτω γιατί είναι δραματικές ιστορίες».

«Ο Δάνης Κατρανίδης είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Στην τελευταία της συνέντευξη, στο Στούντιο 4, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου χαρακτήριζε τον Δάνη Κατρανίδη ως τον «άνθρωπο της ζωής της». «Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Η σχέση μου με τον Δάνη είναι από τις ουσιαστικότερες. Με τον Δάνη Κατρανίδη ήμασταν μαζί στη σχολή. Δεν ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Μέσα από την παρέα προέκυψε. Είχε τρομερές κατακτήσεις» έλεγε η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις