Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλαβάνη γάμος: Παντρεύτηκε η αθλητικογράφος
LIFESTYLE

Βαλαβάνη γάμος: Παντρεύτηκε η αθλητικογράφος

To ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγο στα Χανιά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας. Η αθλητικογράφος και ο μουσικός παντρεύτηκαν στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου παντρεύτηκε τη Σιμώνη Χριστοδούλου
Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς
Η Κατερίνα Καινούργιου τρολάρει τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Αμέσως μετά την τελετή, ακολουθεί πάρτι με τους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα. Ο συνάδελφος και φίλος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Κώστας Τσουρός, ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο του ζευγαριού από τον γάμο.

Το χρονικό της σχέσης

Στα τέλη του 2022 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την αθλητικογράφο να βρίσκεται σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Κανείς από τους δύο, όμως, δεν επιβεβαίωσε τότε την είδηση, αποφεύγοντας να κάνουν δημόσιες δηλώσεις επί του θέματος, κάτι που τήρησαν το επόμενο διάστημα μέχρι και σήμερα.

Μετά τον προβεβλημένο χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ήθελε να μοιράζεται με το κοινό πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Τον περασμένο Μάρτιο όμως, όταν ήταν καλεσμένη στο «Night Out», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη».

valavani424234 valavani
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις