Γάμος Κασσελάκη: Με beach party «έπεσε» η αυλαία της τετραήμερης γαμήλιας γιορτής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γάμος Κασσελάκη: Με beach party «έπεσε» η αυλαία της τετραήμερης γαμήλιας γιορτής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γάμος Κασσελάκη: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του υποδέχθηκαν τους καλεσμένους σε γνωστό beach bar της Αγίας Μαρίνας

01.09.2024 | 10:33

Το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν οι γαμήλιοι εορτασμοί του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ στην Κρήτη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του υποδέχθηκαν τους καλεσμένους σε γνωστό beach bar της Αγίας Μαρίνας. Όπως αναφέρει το zarpanews, οι 130 καλεσμένοι βρέθηκαν στον γνωστό παραθαλάσσιο χώρο εκδηλώσεων για γεύμα και πάρτι στην πανέμορφη παραλία με θέα τη νησίδα Θοδωρού και τον κόλπο των Χανίων. Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν δρακόντεια, ενώ περιπολικό απαγόρευε στα ΜΜΕ και σε πρόσωπα εκτός της λίστας να πλησιάσουν στο σημείο.

Κασσελάκης: Να τοποθετηθεί καθαρά και ανοιχτά ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς «κύκλους» και «διαρροές»
Μπέος σε Μαυραγάνη: «Η Ελλάδα βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη»

Την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η τελετή του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ στη βεράντα του Βοτανικού Κήπου Χανίων. Πριν και μετά την τελετή βιολιά γέμισαν μελωδία τον χώρο. Στη δεξίωση, που παρέθεσε το ζευγάρι, το μενού συμπεριελάμβανε εδέσματα με κρητικά προϊόντα. Οι καλεσμένοι, δε, έλαβαν ως δώρο τσάντα με ντόπια προϊόντα, όπως μέλι και λάδι.

 

Exit mobile version