Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργιάδης για Νατσιό: Το ΕΣΥ λειτουργεί κανονικά τις Κυριακές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Νατσιό: Το ΕΣΥ λειτουργεί κανονικά τις Κυριακές

Γεωργιάδης για Νατσιό: Ο κ. Γεωργιάδης, μέσω X, χαρακτήρισε «συκοφαντίες» τα όσα έγραψε σε ανάρτησή του πρόεδρος της «Νίκης»

«Τις Κυριακές λειτουργεί κανονικά το ΕΣΥ» τονίζει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στον πρόεδρο της «Νίκης», Δημήτρη Νατσιό. Ο κ. Γεωργιάδης, μέσω X, χαρακτήρισε «συκοφαντίες» τα όσα έγραψε σε ανάρτησή του πρόεδρος της «Νίκης» σχετικά με την λειτουργία του ΕΣΥ τις Κυριακές με αφορμή περιστατικό που αφορούσε ιερέα φίλο του.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Η συνολική ενημέρωση απο τον κ. Διοικητή του Νοσοκομείου: «Στα επείγοντα του ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ προσήλθε στις 9:52 πμ σήμερα Κυριακή, με αναφερόμενη ζαλάδα και ναυτία ο πάτερ Φ. Κ . 82 ετών . Εξετάστηκε και αποχώρησε με οδηγίες . Το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου λειτουργεί καθημερινά από τις 7:00 έως τις 15:00. Στο τμήμα ΤΕΠ λειτουργούν τα τηλέφωνα 23513 50205-206 για επικοινωνία 24/7 . Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου .

Στο τηλέφωνο μου 6973…… δεν δέχτηκα καμία κλίση. Υπήρχε έως το 2022 ακόμη ένα νούμερο του νοσοκομείου (κινητό ) το οποίο είχε ο παλιός διοικητής αλλά πλέον δεν χρησιμοποιείται»

Ανεβάζω αυτή την λεπτομερειακή ενημέρωση διότι ο κ. Πρόεδρος της «Νίκης» άρχισε και αυτός τις συκοφαντίες περί Κυριακής. Τις Κυριακές λειτουργεί κανονικά το ΕΣΥ, δεν λειτουργούν τα Περιφερειακά Ιατρεία αλλά οι μονάδες του που εφημερεύουν. Εύχομαι πολλά περαστικά στον γηραιό Ιερέα του οποίου η μικρή περιπέτεια της Υγείας έγινε η αφορμή για αυτή την λανθασμένη ανάρτηση του @dimitrisnatsios».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις