Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

02

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γάμος Αντετοκούνμπο Κόστα Ναβαρίνο: Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γάμος Αντετοκούνμπο Κόστα Ναβαρίνο: Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι

Κρις Μίντλετον, Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, Τζρου Χόλιντεϊ, Δημήτρης Αγραβάνης και Νίκος Γκίκας ήταν ανάμεσα σε όσους πόζαραν με τον Greek Freak

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, σε μια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino το απόγευμα της Κυριακής (1/9), για να ολοκληρώσει το τριήμερο πάρτι που στήθηκε με εκλεκτούς καλεσμένους. Στον γάμο του Έλληνα σούπερ σταρ έδωσαν το «παρών» προσκεκλημένοι, από το χώρο του μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού. Ο Νίκος Γκίκας έκανε την αποκάλυψη μερικών αναμνηστικών φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις του Greek Freak, του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, του Κρις Μίντλετον, του Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, του Τζρου Χόλιντεϊ, του Δημήτρη Αγραβάνη και του Χρήστου Σαλούστρου, μεταξύ άλλων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του σε έναν all star γάμο -Όλα όσα έγιναν

Μετά από μια δεκαετία σχέσης και τρία παιδιά – τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα – ο Γιάννης και η Μαράια αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο υπό τη δύση του ήλιου.

Ο γάμος υπό τη δύση του Ηλίου

Η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 18:00 και 19:00, ώρα που επιλέχθηκε προσεχτικά ώστε η δύση του ήλιου να προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα καθώς το ζευγάρι αντάλλασσε τους όρκους του. Μετά την τελετή, ακολούθησε η δεξίωση, παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις