Email διαμαρτυρίας στην Πυροσβεστική: Απίστευτο κι όμως ελληνικό

ΕΛΛΑΔΑ

Email διαμαρτυρίας στην Πυροσβεστική: Απίστευτο κι όμως ελληνικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Email διαμαρτυρίας στην Πυροσβεστική: Το e-mail έφτασε στην Πυροσβεστική μια ημέρα πριν ξεκινήσει η μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα

02.09.2024 | 08:11

Ένα απίστευτο email διαμαρτυρίας έστειλε πολίτης στην Πυροσβεστική για το ελικόπτερο που πετούσε προληπτικά πάνω από την Αθήνα το καλοκαίρι ώστε να ελέγχει την εκδήλωση νέων πυρκαγιών στην πρωτεύουσα.

Έκθεση σοκ της αστυνομίας για την ανθρωπογεωγραφία του εγκλήματος
Έσπασε το χέρι της μητέρας των παιδιών του και έβαλε φωτιά

Συγκεκριμένα, έφτασε στην υπηρεσία ένα email με τίτλο «διαμαρτυρία για το πυροσβεστικό ελικόπτερο στην Αθήνα» το Σάββατο 10 Αυγούστου, δηλαδή μία ημέρα πριν ξεκινήσει η μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα Αττικής, που έκαψε χιλιάδες στρέμματα στη βορειοανατολική Αττική.

Σύμφωνα με τον πολίτη, το ελικόπτερο ήταν πολύ θορυβώδες και τον ενοχλούσε ιδιαιτέρως καθώς «η ησυχία είναι ένα πολύτιμο αγαθό», όπως έγραψε.

«Το πυροσβεστικό ελικόπτερο που πετάει επάνω από την Αθήνα κάθε μέρα, όλη μέρα όλο το καλοκαίρι δημιουργεί τεράστια ηχορύπανση στην ήδη επιβαρυμένη πρωτεύουσα. Η ησυχία είναι ένα πολύτιμο αγαθό, όπως και τα δάση, και πρέπει να διαφυλάσσεται, όπως και αυτά. Η συγκεκριμένη χρήση του ελικοπτέρου στην Αθήνα είναι μια κακή λύση και πρέπει να σταματήσει».

 

Exit mobile version