Γάμος Ανδρέα Γεωργίου: Η εντυπωσιακή νύφη Σιμώνη με τα δύο νυφικά, το πάρτι με Αργυρό

LIFESTYLE

Γάμος Ανδρέα Γεωργίου: Η εντυπωσιακή νύφη Σιμώνη με τα δύο νυφικά, το πάρτι με Αργυρό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παντρεύτηκε ο Ανδρέας Γεωργίου

02.09.2024 | 08:48

Ανδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου ανέβηκαν χθες τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κύπρο, ενώ ακολούθησε ένα τεράστιο πάρτι μέχρι το πρωί. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Κούλλης Νικολάου, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και η στιλίστρια Άντρια Παχίτη, ενώ στον γάμο του ζευγαριού στην Κύπρο παραβρέθηκε πλήθος κόσμο όχι μόνο από το νησί αλλά και την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και πολλοί ηθοποιοί που συνεργάζονται με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ολοι οι συντελεστές της Γης της Ελιάς αλλά και του Famagusta ήταν χθες στην Κύπρο για τον γάμο προκειμένου να ευχηθούν στον Ανδρέα Γεωργίου και την Σιμώνη Χριστοδούλου για το νέο αυτό κεφάλαιο της ζωής τους και να διασκεδάσουν μαζί τους. Ο γάμος έγινε στην Αγία Νάπα της Κύπρου στον ιερό ναό του Αγίου Επιφανίου, ενώ ακολούθησε τεράστιο πάρτι με πολλούς μουσικούς να ανεβαίνουν στη σκηνή και αποκορύφωμα τον Κωνσταντίνο Αργυρό που τραγούδησε για το νιόπαντρο ζευγάρι.

Λίγους μήνες πριν ο Ανδρέας Γεωργίου μιλώντας για τον γάμο του, είχε δηλώσει,

«Ήθελα να κάνω κυπριακό, παραδοσιακό γάμο. Ο κυπριακός γάμος κρατάει μία ημέρα, αλλά εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Ήθελα το παραδοσιακό που μαζεύεται όλη η οικογένεια, οι θείοι, που κάνουν τα αλλάγματα του γαμπρού, της νύφης, βιολιά, λαούτα, όλα θα τα ζήσουμε». «Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι που ήταν πολύ μακριά από εμένα. Ίσως να μην ήθελα να δεσμευτώ γιατί φοβόμουν μην χάσω έναν άνθρωπο. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήρθε από μόνο του. Ήμασταν μαζί, χωρίσαμε, τα ξαναβρήκαμε. Αυτό το ”σίριαλ” είχε έξι σεζόν. Ήρθε ένα timing που καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Θέλουμε και οι δύο πολλά παιδιά».

Το «παρών» στον γάμο έδωσε η τηλεοπτική Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία», Κάθριν Κέλι Λανγκ
Αναρτήσεις έκαναν η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και η Χρύσα Μιχαλοπούλου
Exit mobile version