Φεστιβάλ Βενετίας 2024 – Μπραντ Πιτ: Πρώτη επίσημη με τη σύντροφό του

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεστιβάλ Βενετίας 2024 – Μπραντ Πιτ: Πρώτη επίσημη με τη σύντροφό του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φεστιβάλ Βενετίας 2024 - Μπραντ Πιτ: Επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

02.09.2024 | 12:16

Το φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας επέλεξε ο Μπραντ Πιτ για να παρουσιάσει και επίσημα την αγαπημένη του Ινές ντε Ραμόν.

Η Αντζελίνα Τζολί με λάμψη παλιού Χόλιγουντ στη Βενετία -Δάκρυσε όταν σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και τη χειροκροτούσαν

Ο 60χρονος ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται σε μια δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί εδώ και χρόνια, ήταν όλο χαμόγελα καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ μαζί με την Ινές, μια σχεδιάστρια κοσμημάτων με την οποία βγαίνει εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί

Το ζευγάρι δεν έκρυψε πόσο ερωτευμένο είναι, με τον κομψότατο Μπραντ Πιτ, ο οποίος φορούσε ένα μαύρο Louis Vuitton κοστούμι, να κοιτά τρυφερά την 34χρονη σύντροφό του και να της κρατά το χέρι. Η Ινές επέλεξε για το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί, ένα λευκό φόρεμα με έναν ώμο που τόνιζε το καλογυμνασμένο σώμα της. Η 34χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων, η οποία είναι επίσης διαζευγμένη, μετακόμισε μαζί του στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Υπενθυμίζεται πως στο Φεστιβάλ της Βενετίας εμφανίστηκε την Πέμπτη και η Αντζελίνα Τζολί, η οποία έφυγε μετά την πρεμιέρα της ταινίας της «Maria» για το Τορόντο του Καναδά. Οι διοργανωτές του φεστιβάλ είχαν φροντίσει ώστε το πρώην ζευγάρι να μην συναντηθεί στη Βενετία και υπάρξουν τυχόν «προβλήματα», δεδομένης της συνεχιζόμενης κόντρας τους σχετικά με το διαζύγιό τους.

Μαζί τους στο κόκκινο χαλί είχαν τον αγαπημένο φίλο και συνάδερφο του Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ με τη σύζυγό του Αμάλ, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Οι δύο ηθοποιοί προωθούν την ταινία τους με τίτλο «Wolfs», στην οποία υποδύονται ειδικούς σε εγκληματικές «εκκαθαρίσεις» που προσλαμβάνονται απροσδόκητα για την ίδια δουλειά – την εξουδετέρωση ενός πτώματος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

«Σοβαρεύουν» τα πράγματα για Μπραντ Πιτ- Ινές ντε Ραμόν

Ο Μπραντ Πιτ και η 34χρονη Ινές ντε Ραμόν εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί σε μια συναυλία του Bono στα τέλη του 2022. Εκείνη είχε χωρίσει από τον σύζυγό της εκείνη την άνοιξη και ο Πιτ ήταν μόνο από τότε που χώρισε με την Αντζελίνα Τζολί τον Σεπτέμβριο του 2016. Η σχέση τους φαίνεται πως πηγαίνει εξαιρετικά καλά, καθώς πέρασαν μαζί μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου ενός χρονικού διαστήματος στο Chateau Miraval, εκεί όπου παντρεύτηκε ο Πιτ την Τζολί. Τον Ιούλιο, μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό People πως ο Πιτ και η ντε Ραμόν έχουν «σοβαρή σχέση» προσθέτοντας: «Τα πράγματα είναι καταπληκτικά από τότε που άρχισαν να συζούν. Δεν βγαίνουν απλώς ραντεβού, είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Ο Μπραντ αγαπάει πολλά πράγματα επάνω της. Σύμφωνα με αυτόν, η Ινές είναι υπέροχη».

 

Exit mobile version