Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

02

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπλέικ Λάιβλι: Δημοσιογράφος αποκαλύπτει τραυματική συνέντευξή τους που την έκανε να θέλει να παραιτηθεί
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπλέικ Λάιβλι: Δημοσιογράφος αποκαλύπτει τραυματική συνέντευξή τους που την έκανε να θέλει να παραιτηθεί

Όλο το ίντερνετ εναντίον της διάσημης ηθοποιού - Γιατί φλερτάρει με το «cancel»

Ενώ η Blake Lively έχει βρεθεί στο στόχαστρο των social, και όχι μόνο, media, καθώς επικρίνεται ότι στην προώθηση της νέας της ταινίας «Τελειώνει με εμάς» δεν προβάλλει αρκετά το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας, που πραγματεύεται και η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μπεστ σέλερ της Colleen Hoover, και ενώ φουντώνει η φημολογία για τις «ψυχρές» σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη, Justin Baldoni, μια δημοσιογράφος έφερε στην επιφάνεια μια παλιά συνέντευξη μαζί της, που υπήρξε για εκείνη τόσο τραυματική, ώστε την έκανε να θέλει να παραιτηθεί, όπως ισχυρίζεται σήμερα.

Συγκεκριμένα, ήταν το 2016 όταν η Kjersti Flaa πήρε συνέντευξη από την Blake Lively και την τότε συμπρωταγωνίστριά της Parker Posey, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας τους «Cafe Society» του Woody Allen. Εκείνη την περίοδο περίμενε το δεύτερο παιδί της με τον Ryan Reynolds και η εγκυμοσύνη της είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται, οπότε η Flaa της είπε, «συγχαρητήρια για την κοιλίτσα σου» και από τότε τα πράγματα άρχισαν να μην πηγαίνουν πολύ καλά γιατί η ηθοποιός, αντί να την ευχαριστήσει, απλά της είπε, ειρωνικά: «Σε εσένα συγχαρητήρια για την κοιλίτσα σου».

«Ήταν η πιο αμήχανη συνέντευξη που έκανα στη ζωή μου»

Η Flaa της είπε, «συγχαρητήρια για την κοιλίτσα σου» και από τότε τα πράγματα άρχισαν να μην πηγαίνουν πολύ καλά γιατί η ηθοποιός, αντί να την ευχαριστήσει, απλά της είπε, ειρωνικά: «Σε εσένα συγχαρητήρια για την κοιλίτσα σου». Η δημοσιογράφος το προσπέρασε και τις ρώτησε, δεδομένου ότι η υπόθεση της ταινίας τοποθετείται στη δεκαετία του ‘30, αν απόλαυσαν το ότι φόρεσαν ρούχα εποχής. Ωστόσο η Lively ήταν για ακόμα μία φορά επιθετική: «Όλοι θέλουν να μιλάμε για τα ρούχα, αλλά αναρωτιέμαι αν θα έκαναν στους άντρες την ίδια ερώτηση». «Εγώ θα την έκανα» σχολίασε η δημοσιογράφος.

«Ήταν η πιο αμήχανη συνέντευξη που έκανα στη ζωή μου» σχολιάζει η δημοσιογράφος κάτω από το βίντεο. «Είναι κακό να λες συγχαρητήρια σε κάποια για την εγκυμοσύνη της ή να ρωτάς μια γυναίκα για τα κοστούμια που φοράει σε μια ταινία;». Η διαδικτυακή κοινότητα εξέφρασε την υποστήριξή της προς τη δημοσιογράφο: «Η Blake ήταν απίστευτα αγενής και χωρίς τρόπους. Ντροπή της» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Ήταν παράλογο να προσποιείται ότι την προσβάλλει η ερώτηση για τα ρούχα. Έδειξε τον πραγματικό εαυτό της». «Είναι ενήλικας και βρίσκεται πάρα πολύ καιρό στον χώρο και θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα πώς να φερθεί. Αυτή η συμπεριφορά θυμίζει κακό κορίτσι, ειδικά εκεί που λέει, συγχαρητήρια για τη δική σου κοιλίτσα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις