Χαλάνδρι: Άθληση για όλους σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χαλάνδρι: Άθληση για όλους σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Δήμος Χαλανδρίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα της περιόδου 2024 - 2025

03.09.2024 | 08:59

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://demos365.chalandri.gr, για τις εγγραφές και τις επανεγγραφές στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Χαλανδρίου, για την περίοδο 2024 – 2025, τα οποία προσφέρουν πληθώρα επιλογών για παιδιά, ενήλικες και άτομα με αναπηρία.

Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου: «Στόχος μας η περαιτέρω ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού»

«Mε την επικείμενη ολοκλήρωση του νέου σύγχρονου αθλητικού κέντρου στο Πάτημα, το Χαλάνδρι ενισχύει αποφασιστικά τις αθλητικές του υποδομές ενώ με το έργο συντηρήσεων αθλητικών εγκαταστάσεων αξίας 900.000 ευρώ και το έργο αποκατάστασης των γηπέδων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, οι αθλητικοί χώροι βελτιώνονται και γίνονται ασφαλέστεροι. Παράλληλα, διαμορφώσαμε δημοτικά προγράμματα, με μικρά η συμβολικά τιμήματα, που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες και τα άτομα με αναπηρία. Στόχος μας πάντα παραμένει η ανάπτυξη του μαζικού καιρού αθλητισμού και η ισχυροποίηση του σωματειακού αθλητισμού», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Αναλυτικά τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου ΕΔΩ.

Ο Δήμος, αντιλαμβανόμενος την επιβάρυνση των πολιτών λόγω της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης και θέλοντας να προασπίσει το δικαίωμα όλων στην άθληση έχει καθορίσει μια σειρά από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, βάσει των οποίων υπάρχουν μειώσεις ή και πλήρης απαλλαγή από τις συνδρομές για τα αθλητικά προγράμματα. Ισχύει, επίσης, πλήρη απαλλαγή από τις συνδρομές και για τα άτομα με αναπηρία με ποσοστό από 67%. Σημειώνουμε τέλος ότι, παράλληλα με τα αθλητικά προγράμματα, στο Δήμο υλοποιούνται μια σειρά από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως ο Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, η Διαδημοτική Συνάντηση Κολύμβησης, το In Pool Triathlon Chalandri κ.α.

 

Exit mobile version