Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

03

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη γενέθλια: Το δώρο που την ενθουσίασε
LIFESTYLE

Τούνη γενέθλια: Το δώρο που την ενθουσίασε

Τούνη γενέθλια: Αντέδρασαν οι ακόλουθοί της στο TikTok - Δείτε το βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη έδειξε στους ακολούθους της τα δώρα που έλαβε για τα γενέθλιά της. Οι περισσότεροι, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, της αγόρασαν τσάντες ώμου. Ωστόσο, εκείνο που φαίνεται να ξεχώρισε η ίδια αλλά και οι followers της στο TikTok είναι η δωροεπιταγή από τις κολλητές της.

Πέταξαν αυγά και αναπτήρες σε συναυλία της Μαρίνας Σάττι – Η ενόχληση της τραγουδίστριας
Το ζεϊμπέκικο της Άντζελας Γκερέκου στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου

Στο βίντεο που ανέβασε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, αφού έδειξε τις τσάντες άφησε το καλύτερο για το τέλος, όπως η ίδια τόνισε. «Οι κολλητές μου» είπε «μου έγραψαν “δεν σου λείπει τίποτα εκτός από τα πιο χυμώδη ρωσικά χείλη” και μου έχουν κάνει όντως δωροεπιταγή για να βάλω υαλουρονικό. Τις αγαπώ, είναι τρελές» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

@j.touni Εσένα ποιο απο τα δώρα ειναι το αγαπημένο σου?❤️😇😇 #fyp #unboxing #birthday #viral #jtouni #tiktokgreece ♬ original sound – Ioanna Touni

“Όχι και τα χείλη ρε Τούνη”

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που αντέδρασαν στα σχόλια και την παρότρυναν να μην κάνει κι άλλη αλλαγή στο σώμα ή το πρόσωπό της, μετά τις πλαστικές σε μύτη και στήθος. «Όχι και τα χείλη ρε Τούνη, μια χαρά είναι» της γράφουν, μεταξύ άλλων.

τουνι32 toynitiktok τουνι99222 τουνι39282 touni38 toyni38392
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις