Βαλαβάνη γάμος: Η στιγμή που ξεσπά σε κλάματα λίγο πριν παντρευτεί τον Γρηγόρη Μόργκαν

LIFESTYLE

Βαλαβάνη γάμος: Η στιγμή που ξεσπά σε κλάματα λίγο πριν παντρευτεί τον Γρηγόρη Μόργκαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βαλαβάνη γάμος: Το βίντεο που ανάρτησε το ζευγάρι από την ημέρα του γάμου του

03.09.2024 | 20:24

Ο γάμος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν έγινε όπως τον είχαν ονειρευτεί, αναφέρει το ζευγάρι σε νέα ανάρτηση που έκανε, δύο μέρες μετά το μυστήριο και το γλέντι. Μέσω Instagram, ανέβασαν ένα βίντεο με όσα συνέβησαν από την προετοιμασία της νύφης μέχρι και το πάρτι, όπου διασκέδασαν με τους καλεσμένους τους.

Φαίη Σκορδά: Οι φήμες για τη νέα της σχέση, το ταξίδι στην Ιταλία και το δαχτυλίδι
Ενθουσιασμένη η Ιωάννα Τούνη με δωροεπιταγή από τις φίλες της για να βάλει υαλουρονικό στα χείλη
Πέταξαν αυγά και αναπτήρες σε συναυλία της Μαρίνας Σάττι – Η ενόχληση της τραγουδίστριας

Πριν φτάσει στην εκκλησία, η πρώην παίκτρια του Survivor ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατέρα της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής τους, οι νεόνυμφοι έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Μία μέρα ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί. Μία μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας. Μία μέρα γεμάτη από τους στενούς ανθρώπους μας, εκείνους που θα μας συντροφεύουν στην κοινή μας πορεία. Οι καλύτεροι κουμπάροι που θα μπορούσαμε να είχαμε και πλέον οικογένειά μας».

Ο γάμος τους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, παρουσία συγγενών και φίλων οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κρήτη για τον γάμο τους. Μετά την τελετή στο σπήλαιο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη, το γιόρτασαν με ένα πάρτι σε παραλιακό μαγαζί. Καλεσμένοι των νεονύμφων, ήταν, μεταξύ άλλων, μερικοί από τους πρώην συμπαίκτες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor, όπως η Σόφη Πασχάλη, η Λάουρα Νάργες και ο Κώστας Κοκκινάκης, οι οποίοι έκαναν αναρτήσεις και από την ώρα του μυστηρίου, αλλά και από το πάρτι που ακολούθησε. Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε ετοιμάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με πολλά τραγούδια και οι καλεσμένοι τους χόρεψαν και διασκέδασαν. Μετά το μυστήριο, η αθλητικογράφος έβγαλε το νυφικό της και φόρεσε ένα μίνι λευκό φόρεμα με αστραφτερές λεπτομέρειες και μπότες για να χορέψει άνετα στη δεξίωση στο beach bar, με τους φίλους της.

@chrischris4671 #ευρυδικη #γρηγορης #γαμος ♬ πρωτότυπος ήχος – Chris Chris800
Exit mobile version