Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

03

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επιστροφή Πολάκη: Σχόλιο Πλεύρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστροφή Πολάκη: Σχόλιο Πλεύρη

Επιστροφή Πολάκη: «Καλωσόρισε ο Παύλος Πολάκης στον φυσικό του χώρο. Καλωσόρισε ο Πολάκης στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε από το βήμα της Βουλής

Ως αποδοχή της όλης συμπεριφοράς του Παύλου Πολάκη αλλά και για εσωτερικές κομματικές ισορροπίες χαρακτήρισε την επανένταξη του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι αυτό αποδεικνύει ότι ήταν προσχηματική η διαγραφή του.

Πολάκης σε Λινού: Της υποκρισίας το ανάγνωσμα, φίλοι δεν υπήρξαμε ποτέ

«Η επανένταξη του Παύλου Πολάκη στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει με πλήρη σαφήνεια ότι ήταν πάντα προσχηματική η φερόμενη διαγραφή η οποία του έγινε από το κόμμα αλλά και πως ο κ. Κασελάκης αυτή τη στιγμή, ζυγίζοντας τα πράγματα μέσα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ -και μετά τη δήλωση του κ. Πολάκη εμμέσως πλην σαφώς ότι θέλει να διεκδικήσει την ηγεσία και αυτομάτως μπαίνει στις ισορροπίες- τον επαναφέρει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Συνεπώς αποδέχεστε και την όλη συμπεριφορά του, που τον είχε οδηγήσει εκτός κόμματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης στη Βουλή, σε παρέμβαση του, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ψηφιακή συνεργασία Ελλάδας Κύπρου.

«Με βεβαιότητα τώρα μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι μετά την σηπτική δεξαμενή έχουμε και τον άνθρωπο ο οποίος μπορεί να βρεθεί σε αυτή την σηπτική δεξαμενή στις Σπέτσες και πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά και πάλι το ύφος το οποίο του αρμόζει» προσέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και κατέληξε λέγοντας: «Καλωσόρισε ο Παύλος Πολάκης στον φυσικό του χώρο. Καλωσόρισε ο Πολάκης στον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις