Πολάκης – Λινού: Της υποκρισίας το ανάγνωσμα, φίλοι δεν υπήρξαμε ποτέ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Λινού: Της υποκρισίας το ανάγνωσμα, φίλοι δεν υπήρξαμε ποτέ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πολάκης - Λινού: «Η ''φιλευσπλαχνία'' που επιδείκνυες ήταν τελικά ένας φερετζές διασπάθισης δημοσίου χρήματος!» επιμένει ο βουλευτής με νέα του ανάρτηση – Την κατηγορεί ότι έδωσε την αφορμή για να τον διαγράψουν

03.09.2024 | 16:02

Στις αιτιάσεις κατά της Αθηνάς Λινού επιμένει ο Παύλος Πολάκης που με νέα του ανάρτηση απάντησε με οργή και αιχμές στα όσα δήλωσε η βουλευτής περί φιλίας που τους συνδέει, με τον ίδιο να μιλά για υποκρισία. «Μετά το εξώδικο, μετά το τηλέφωνο ,τώρα γίναμε και φίλοι!! Της υποκρισίας το ανάγνωσμα!!» σχολίασε ο κ. Πολάκης, σχολιάζοντας τη δήλωση της κυρίας Λινού ότι στη συνεδρίαση της Κ.Ο. που έγινε μετά τη διαγραφή του, πήρε τον λόγο και είπε ότι «ο Παύλος είναι φίλος μου και παραμένει φίλος μου». «Σεβάστηκα στις εκλογές του 2023 -κακώς- την πρόταση του Τσίπρα να είσαι υποψήφια με το Συριζα παρά το γεγονός πως διαφωνούσα οριζοντίως και καθέτως με τη στάση σου στην πανδημία (όπως και μα τον άλλον ανεκδιήγητο καθηγητή – υποψήφιο που έστελνε τον κόσμο στα βουνά)», ανέφερε ο κ. Πολάκης υποστηρίζοντας ότι τότε δεν ήξερε «το μέγεθος και την ουσία του «φιλανθρωπικού» σου έργου το οποίο νόμιζα πως είχε σταματήσει το 2017 όταν το Υπ. Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ και Φωτίου καθιέρωσε τα ζεστά σχολικά γεύματα με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό!!».

Σύμφωνα με τον βουλευτή, η κυρία Λινού, με τη στάση της έδωσε την αφορμή που κάποιοι έψαχναν να διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «προχωρώντας σε άλλη μια δολοφονία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μου» και μάλιστα με ψευδές επιχείρημα περί στήριξης της μετακλητής επειδή ήταν άρρωστη, κάτι που διέψευσε η ίδια. Παράλληλα, επιμένει στις αιτιάσεις του ότι μέσω της ΑΜΚΕ Prolepsis παίρνει παράνομα χρήματα από το δημόσιο. «Η “φιλευσπλαχνία” που επιδείκνυες ήταν τελικά ένας φερετζές διασπάθισης δημοσίου χρήματος!» σημειώνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Μετα το εξώδικο, μετα το τηλεφωνο ,τωρα γιναμε και φιλοι!!

Της υποκρισίας το αναγνωσμα!!(φωτο 1)

ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ:

1) Φιλοι δεν υπηρξαμε ποτέ ,πολυ περισσοτερο σημερα!

2) Απλα σεβαστηκα στις εκλογες του 2023 -κακως- την προταση του Τσιπρα να εισαι υποψηφια με το Συριζα παρα το γεγονος πως διαφωνούσα οριζοντιως και καθέτως με τη σταση σου στην πανδημια (οπως και μα τον άλλον ανεκδιηγητο καθηγητη-υποψηφιο που εστελνε τον κοσμο στα βουνα.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ πως δεν ηξερα το μεγεθος και την ουσια του «φιλανθρωπικου» σου εργου το οποια νομιζα πως ειχε σταματησει το 2017 οταν το Υπ εργασιας επι ΣΥΡΙΖΑ και Φωτιου καθιερωσε τα ζεστα σχολικα γευματα με χρηματοδοτηση απο τον κρατικο προυπολογισμο!!

3)Ολη η Ελλαδα ειδε στο βιντεο τι υπερασπιστηκες με το ψευτικο και με χρονοκαθυστερηση κλαμα σου!

Μια μετακλητη του Αδωνη που ολη την ωρα που απεκάλυπτα στην ομιλια μου τα σκάνδαλα και τη διασπαθιση του Ταμειου Ανακαμψης στο χωρο της Υγειας με χαρακτηριστικο παραδειγμα το Κ Υ Φιλιατρων,εκανε συνεχως μορφασμους και χειρονομιες υποτιμησης.
Αυτην υπερασπισες που κανενα μπούλινγκ ή σεξιστικη επιθεση δεν δεχτηκε ,απλα μια παρατηρηση για την απαραδεκτη σταση της που και αντρας να ηταν τα ιδια ακριβως θα του ελεγα!!

4)Ετσι εδωσες την αφορμη που εψαχναν καποιοι -εκτος και εντος ΣΥΡΙΖΑ- να με διαγραψουν προχωρωντας σε άλλη μια δολοφονια του χαρακτηρα και της προσωπικοτητας μου με το επιχειρημα που και συ χρησιμοποιησες στην Κοινοβουλευτικη ομαδα του ΣΥΡΙΖΑ ,πως δηθεν δηλαδη η συγκρκριμενη μετακλητη ηταν αρρωστη και γι αυτο ειχε αυτην την οψη στο προσωπο!!
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ μεχρι που το διεψευσε
η ιδια!!!!

5) Δυστυχως για σενα ολα οσα απεκαλυψα ψαχνοντας να δω γιατι τοσο προσποιητο κλαμα ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πως μεσω της ΑΜΚΕ ΠΡΟΛΗΨΙΣ παιρνεις παρανομα χρηματα απο το δημοσιο ,πληρωνεσαι με παρανομο τροπο για υπηρεσιες που δεν προσφερονται,συνεργαζεσαι με εταιρειες μιας χρησης που ξεπλενουν χρημα,πηρες τεραστιο ποσο για μελετη που θα κρατουσε 7 χρονια την επομενη μερα της υπογραφης της συμβασης ενω ησουν και υποψηφια βουλευτής με το Πασοκ,εβαζες την Αμκε να πληρωνει νοικι σε κριριο που σου ανηκει και εκρυβες εσοδα του ιατρειου σας μεσα στην ΑΜΚΕ!!(φωτο 2-7)

Η «φιλευσπλαχνια» που επιδεικνυες ηταν τελικα ενας φερετζες διασπαθισης δημοσιου χρηματος!

Σε καλυπτουν τα ΜΜΕ ,η Εκκλησια ,η ΝΔ αλλα η αληθεια βγηκε στη φορα και θα λογοδοτησεις εκει που πρεπει!

 

Exit mobile version