Baywatch 2024: Η Κάρμεν Ηλέκτρα αποκάλυψε το αρνητικό που είχαν βρει στο σώμα της

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Baywatch 2024: Η Κάρμεν Ηλέκτρα αποκάλυψε το αρνητικό που είχαν βρει στο σώμα της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Baywatch 2024: Το 52χρονο μοντέλο και ηθοποιός θυμήθηκε τον ρόλο της ως «Lani McKenzie»

03.09.2024 | 21:49

H Κάρμεν Ηλέκτρα μίλησε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά με ναυαγοσώστες «Baywatch» και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις. Το 52χρονο μοντέλο και ηθοποιός θυμήθηκε τον ρόλο της ως «Lani McKenzie» στη σειρά, στην οποία εμφανίστηκε στην 8η σεζόν, από το 1997 έως το 1998.

H Πάμελα Άντερσον αρνήθηκε να εμφανιστεί στο νέο ντοκιμαντέρ για το Baywatch

Μετά την κυκλοφορία του «After Baywatch: Moment in the Sun», ένα νέο ντοκιμαντέρ στο οποίο οι ηθοποιοί μιλούν για την εποχή της στη σειρά, η Κάρμεν Ηλέκτρα θυμήθηκε ότι της είχαν πει ότι ήταν «πολύ βαριά» και έπρεπε να χάσει κιλά. «Δεν ζυγιζόμουν, αλλά μερικές φορές μου έλεγαν ότι ήμουν πολύ βαριά και κοιτάω πίσω τώρα και δεν νομίζω ότι ήμουν», είπε στο Extra TV την περασμένη εβδομάδα. «Έρχονταν κοντά σου και απλά σου έλεγαν “Πρέπει να χάσεις μερικά κιλά”», πρόσθεσε.

Αν και η Ηλέκτρα δεν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για το πώς τελείωσε αυτή η συζήτηση, ανέφερε ότι εξακολουθεί να έχει στην κατοχή της το διάσημο κόκκινο μαγιό που φορούσε στη σειρά. «Φυσικά» είπε, όταν ρωτήθηκε αν το έχει ακόμα. «Το έχω κορνιζάρει!». Παρ’ όλα αυτά, η σταρ είπε ότι είχε καλές αναμνήσεις από τη συμμετοχή της στο σόου. «Θα πρέπει να πω ότι μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις μου ήταν να καταφέρνω πράγματα στο νερό που ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω», πρόσθεσε.

Η Ηλέκτρα στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι μετατράπηκε σε «σεξοβόμβα» ως αποτέλεσμα του σόου, λέγοντας ότι «ήταν μια άγρια ​​εποχή και ήμουν άγρια ​​γκόμενα». Το ντοκιμαντέρ των τεσσάρων μερών του ABC News Studios θα κάνει ντεμπούτο στο Hulu και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τους ηθοποιούς και αδημοσίευτα πλάνα από τη σειρά. Στο τρέιλερ για το «After Baywatch: Moment in the Sun», που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, η Nicole Eggert, ο Bill Warlock, ο Gregory Alan Williams, ο David Chokachi, η Alexandra Paul και άλλα πρώην μέλη του καστ αφηγούνται τα μυστικά της δουλειάς στην εμβληματική σειρά με ναυαγοσώστες.

Το «Baywatch» παιζόταν από το 1989 έως το 1999. Στη συνέχεια μετατράπηκε σε «Baywatch: Hawaii», με αναθεώρηση του καστ από το 1999 έως το 2001. Η σειρά δημιούργησε ένα spin-off, το «Baywatch Nights», και μια ταινία μεγάλου μήκους το 2017 με πρωταγωνιστές τους Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra και Alexandra Daddario. Στην ταινία εμφανίστηκαν, επίσης, ο David Hasselhoff και η Pamela Anderson.

Exit mobile version